Jaká témata v březnu „vyskočila“ na Seznam.cz nejvýše? Velikonoce, Česká Miss a Vladimír Čech

9. dubna 2013

Březen byl na českém internetu ve stylu předávání českých výročních cen, oslavování příchodu jara, ale i vzpomínáním na jednoho z nejvýznamnějších českých herců a moderátorů. Jaká další témata se dostala do Seznamu skokanů českého internetu?

První jarní měsíc by se dal také označit jako měsíc hodnotící. Lidé podávají daňová přiznání a české organizace a spolky vyhlašují své výroční ceny. Není tedy divu, že uživatelé v kategorii Zábavní, kulturní a společenské akce hledali hlavně „Miss 2013,“ „Český lev 2013,“ či „Anděl 2013“. Březen ovšem není jen o oceňování, ale i o svátcích. Velikonoce byly zastoupeny slovními spojeními „Velikonoční přání,“ „Velikonoční nádivka“, nebo „Škaredá středa“. Češi nezapomněli ani na svátek Svatého Patrika a v kategorii Komerční produkty tak můžeme najít slovní spojení „Zelené pivo“.

Bohužel během měsíce března přišla i jedna velice smutná událost, která se odrazila do Seznamu skokanů českého internetu. Tou byla smrt herce Vladimíra Čecha. Jeho jméno se objevilo na prvním místě v kategorii Události a kauzy (Vladimír Čech nemoc, Vladimír Čech herec), ale i v sekci Osobnosti, kde uživatelé oproti minulým měsícům výrazně začali hledat jméno jeho matky, Hedy Čechové.

Novinky.cz

Jak zpravodajství budí zájem lidí je vidět i na předních příčkách nejčtenějších článků serveru Novinky.cz. Nejčtenějším tématem byla volba nového papeže. Druhé místo obsadil text „Zemřel herec a moderátor Vladimír Čech“ a bronzovou pozici obsadila Gabriela Kratochvílová, nová Česká Miss. Nejpřehrávanější video v březnu se týkalo reklamy na toaletní papír.



Sport.cz
Sportovní fanoušci se v březnu na Sport.cz nejvíce zajímali o formuli 1. Speciálně o stáj Red Bull a spor s jejím řidičem Sebastianem Vettelem. Titulek „Vztyčené prostředníčky v Red Bullu. Podělal jsem to, kaje se podrazák Vettel“ mluví za vše. To ve videích příznivce tenisu oslnil super reflex Agnieszky Radwaňské.

Super.cz
Krása žen je často nepopsatelná. Někdy se to ovšem úplně nepovede s outfitem. Své o tom ví i první česká Superstar Aneta Langerová, která si nevzala horní část spodního prádla a nejen Super.cz si tohoto prohřešku všiml. I nejpřehrávanější video se zabývalo vrchními partiemi české celebrity. Ewa Farná však dopadla v tomto souboji dekoltů mnohem lépe.

Stream.cz
Koukáte v krámu na cedulky u masa, které kupujete? Pokud ne, koukněte na druhé nejpřehrávanější video měsíce března na serveru Stream.cz. Díl čerstvé maso z pořadu Peklo na talíři bylo do teď přehráno více jak 1,1 milionkrát. První místo patří pořadu Významné dny a nejhorší letecké katastrofě v dějinách.




Marek DobrýMartin PeckaMichal SedláčekJakub Šumanský
Marek, Martin, Michal a Kuba

Sdílet na sítích