Mistrovství světa v hokeji přímo v Seznam.cz Vyhledávání

29. dubna 2013

Seznam.cz Vyhledávání si připravilo novinku pro Mistrovství světa v ledním hokeji 2013, které se bude hrát ve Finsku a Švédsku od 3. května. V průběhu mistrovství najdou uživatelé ve speciální upoutávce kalendář zápasů či výsledky odehraných utkání.

Při příležitosti mistrovství světa v ledním hokeji bude Seznam.cz Vyhledávání zobrazovat speciální sportovní upoutávky, které budou přinášet uživatelům ty nejdůležitější informace přímo ve vyhledávači. Uživatelé se díky této upoutávce dozvědí všechny zásadní informace o zápasech rychle a snadno. Na obecné dotazy ohledně mistrovství světa v ledním hokeji („mistrovství světa v hokeji“, „ms hokej“ apod.) se zobrazí kalendář zápasů, a to jak těch odehraných, právě probíhajících, tak i budoucích. Pro dotazy na konkrétní utkání (např. „česko bělorusko“) uvidí uživatelé termín a čas konání s informací o tom, na jaké televizi lze zápas sledovat.

Speciální upoutávka bude fungovat po celou dobu konání Mistrovství světa v ledním hokeji 2013. Obsah pro ni zprostředkovává server Sport.cz, na jehož stránky se skrze upoutávku uživatelé mohou prokliknout a zjistit si o událostech na mistrovství podrobnější informace.

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);}


Radovan

Sdílet na sítích