Sfinance.cz mají svoji doposud „největší“ kampaň

5. dubna 2013

Od konce března mohou řidiči jedoucí do pražských Holešovic spatřit dosud největší venkovní reklamu společnosti Seznam.cz. Ta komunikuje finanční srovnávač Sfinance.cz a možnost sjednání povinného ručení.

Venkovní OOH reklama zabírá 554 m² a lidé ji mohou vidět v ulici Bubenská 1 na budově bývalého Kulturního domu Vltavská, a to až do konce května. Reklamní nosič je jedním ze stěžejních pilířů kampaně na služby našeho finančního srovnávače Sfinance.cz. Cílem je ukázat řidičům možnost úspory, pokud využijí služeb finančního srovnávače Sfinance.cz.

Toho chceme dosáhnout vyobrazením automobilu Škoda Fabia s otázkou: „Kolik platíte vy?“ Pro lepší identifikaci služby a okamžité spojení se Seznam.cz byla přidána na spodní část OOH reklamy webová adresa serveru v červeném pozadí a maskot společnosti, pes Krasty (pro zajímavost samotný pes měří 4,4×4,4 metru).

Kampaň byla dnes podpořena celostránkovou inzercí v deníku Metro a následně ji doplní product placement v pořadu Rady ptáka Loskutáka, PR podpora, direct mailing a PPC kampaň.


Radim

Sdílet na sítích