Stream.cz si na jaro připravil deset nových pořadů

3. dubna 2013

Internetová televize Stream.cz na jarní sezónu připravila pro své diváky deset nových vlastních pořadů. Dále přitom pokračuje s úspěšnými pořady jako například Slavné dny, Peklo na talíři nebo A DOST!.

Internetová televize Stream.cz na jaře rozšiřuje množství pořadů z vlastní dílny. K novým již tradičním pořadům Slavné dny, Fenomén, Dobývání vesmíru, nebo třeba k relativně mladším pořadům jako je Peklo na talíři Romana Vaňka nebo A DOST!, kterým provází Jan Tuna, přidá dalších deset pořadů. Postupně se jejich díly začnou během jara objevovat na stránkách Stream.cz i na domovské stránce Seznam.cz. Jsou mezi nimi pořady zábavné i poučné.

Pořady na Stream.cz jsou stále sledovanější a populárnější. Jedna z posledních epizod seriálu Slavné dny překonala v den své premiéry milión zhlédnutí. Naše pořady mají ale i sílu měnit věci, na které upozorňují. Albert se omluvil po tom, co některé jeho nehezké praktiky komentoval Roman Vaněk v pořadu Peklo na talíři. Lyžařské středisko v Peci pod Sněžkou upravilo podmínky pro lyžaře po odvysílání dílu pořadu A DOST!, který se věnoval jeho recenzi. Věříme, že diváky budou bavit i nově připravované pořady,“ komentoval Lukáš Záhoř, manažer programového oddělení v Seznam.cz, který má produkci pořadů Stream.cz na starosti.

Pro ty, kdo se chtějí naučit, jak přežít v přírodě bez výdobytků moderní civilizace, je určený pořad Výjimečný stav. Vladimír Lazarev v něm divákům předvede, jak si rozdělat oheň, zašít ránu nebo se připravit na případnou přírodní katastrofu. (Trailer pro nedočkavé již je nyní na Stream.cz). Pány určitě zaujme i pořad Ničení povoleno, kde se dozví, jaké mají střelné zbraně reálné účinky. Pokud věříte filmovým záběrům, kde se hrdinové před sprchou kulek ukryjí za stromem nebo za dveřmi automobilu, měli byste tento seriál sledovat. Jde totiž o nebezpečné filmové mýty. Vyvrácení mýtů a představování zajímavých historických faktů se věnuje pořad Národ sobě, jehož podtitul je „Co nám ve škole neřekli“. Historik Jiří Rak v něm hledá zajímavá fakta o české historii, která se do učebnic dějepisu nedostala. Poučení přináší i Martin Marek – nebojácný občan, který například jako první upozornil na kauzu podvodných titulů na plzeňských právech – v pořadu Troublemaker. Na konkrétních příkladech různých kauz ukáže, jak se každý z nás může bránit věcem, které se mu v jeho okolí nelíbí. Dá návod, jak sepsat petici nebo kdy a jak podat trestní oznámení; zkrátka ukáže, jak si nenechat nic líbit.

Martin Charvát, reklamní tvůrce a creative director jedné z českých agentur, se v pořadu Vypečené reklamy podívá na zoubek podivuhodným reklamám, které můžeme potkat hlavně na billboardech v okolí menších měst. Zjišťuje, kdo stojí za výtvory, které používají slogany jako „Nefouká mi do ní“. Bavit bude diváky i pořad Darwinovy ceny. Richard Cacák v něm představí neuvěřitelná videa, kde lidé hazardují s vlastním životem. Nadsázku můžete čekat i od Janka Rubeše, který se vrací před kameru v pořadu Život v luxusu. Pořad není určen pro závistivce, zavede totiž diváky do světa, kde se nešetří penězi – podívá se do prodejny vozů za několik miliónů, k výrobci bot, jejichž cena začíná na 30 000 korun, nebo ukáže hodinky, které by vás přišly na stovky tisíc korun.

Dámy by mohl zajímat pořad MENU v sezóně, který navazuje na pořad MENU domů. Veronika Kokešová v něm předvede, jak si chutně uvařit z čerstvých potravin, ať už z vlastní zahrádky, nebo nejbližšího farmářského trhu. Další pořad ryze pro dámy se zaměří na kosmetické výrobky. Dělají rtěnky, řasenky a laky na vlasy to, co slibují v reklamách, i v reálném životě? Před kamerou to bude v pořadu Fasáda testovat recenzentka kosmetiky Adéla Vedralová. Desítku nových pořadů uzavírá hudební publicista Jarda Konáš, autor populárního blogu Hudební masakry, se stejnojmenným pořadem. Bude v něm ukazovat, kam až jsou někteří hudební protagonisté nebo jejich manažeři schopni zajít, aby „zazářili“ v české showbusinessové scéně.

Trailer s upoutávkou na nové pořady najdete na Stream.cz. Přejeme příjemnou zábavu.

Irena Zatloukalová,
tisková mluvčí

Sdílet na sítích