Utkejte se se svými přáteli v minilize na Sport.cz

12. dubna 2013

Od dnešního dne mohou hráči na Sport.cz Fantasy lize vytvářet tzv. miniligy. To jim umožní soutěžit nejen se všemi uživateli Sport.cz Fantasy ligy, ale také třeba jen se svými přáteli, rodinou či kolegy.

Princip je velice jednoduchý. Se sestavou, kterou uživatel vytvoří pro dané kolo, bude soutěžit nejen proti všem hráčům Sport.cz Fantasy ligy, ale i proti hráčům miniligy, do které je přihlášen.  Může ji buď sám založit, nebo se do některé z existujících minilig přihlásit (o přijetí každého hráče rozhoduje správce dané miniligy). Výhodou tohoto způsobu zapojení se do Fantasy ligy je fakt, že se hráči mohou dohodnout a všichni odstartovat doslova od nuly.  Tím se Sport.cz Fantasy liga otvírá i dalším uživatelům, kteří nestihli její start a kdyby začli hrát nyní, byli by ve značné bodové nevýhodě. „Soutěžit proti lidem, které znáte, je rozhodně zábavnější, než když hrajete proti tisícům anonymních hráčů,“ řekl Zdeněk Martina, produktový manažer serveru Sport.cz.

Od poloviny února, kdy byla Sport.cz Fantasy liga spuštěna, v ní pravidelně každý týden vytváří svoji sestavu přes 31 000 uživatelů. Celkem se čtyř odehraných kol zúčastnilo již 54 000 týmů.  Uživatelé každý týden zobrazí v rámci Fantasy ligy více než 700 tisíc stránek. Více se o fungování Sport.cz Fantasy ligy dozvíte na našem blogu.

 

Jakub Šumanský
Jakub
Sdílet na sítích