Vítězové soutěže Young Lions v kategorii Cyber jsou WM Communication Prague

19. dubna 2013

Již potřetí je Seznam.cz partnerem soutěže mladých kreativců do 28 let Young Lions v kategorii Cyber. S letošním zadáním si nejlépe poradili Mikoláš Karas a Richard Axell z WM Communication Prague.

Letos jsme zvolili po dohodě s FLEmedia, vyhlašovatelem soutěže, další téma z balíčku našich charitativních činností a po podpoře projektů Seznam se bezpečně a Movember se přihlášené týmy věnovaly Bílé pastelce. Jejich úkolem bylo vytvořit banner rectangle o velikosti 910×370 pixelů, který zvýší povědomí o pouliční sbírce a přiměje lidi darovat peníze, nebo je odvede na stránky Bílé pastelky s informacemi o projektu a návodem, jak poslat DMS. Díky partnerství se Seznam.cz je kategorie CYBER jediná, kde vítězný soutěžní projekt bude reálně nasazen do ostrého provozu. Kromě reakce uživatelů portálu Seznam.cz bude možné, dle výkonu banneru, posoudit i finální rozhodnutí poroty. Vítězný banner si můžete prohlédnout už teď.

Další místa obsadili Václav Krbůšek a Zoltán Páll ze Symbio Digital a Ondřej Skácel s Lubošem Buračinským ze Striker Digital.


Martin

Sdílet na sítích