Jak Češi využívají mobilní internet?

6. května 2013

Mobilní internet využívá stále více lidí, čehož si začínají všímat i marketéři. Pomocí Seznam.cz Výzkumníku jsme se podívali na to, kdy uživatelé internet v mobilu využívají, za jakým účelem a v jakých částech dne.

V infografice, která vychází z prezentace uveřejněné na konferenci IAC 2013, se můžete například dozvědět, že 17 % uživatelů využívá mobilní internet ráno v posteli. Celkem 68 % dotázaných uvedlo, že internet v telefonu využívá denně. Zajímavá je i informace týkající se mobilní reklamy. Tu podle průzkumu vnímá 75 % uživatelů mobilního internetu. Více informací se dozvíte v naší infografice nebo prezentaci Davida Lorence, manažera Smobil.cz.

Chcete se zapojit do podobných průzkůmů? Navštivte náš Seznam.cz Výzkumník.


Kuba
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“;}

Sdílet na sítích