Vítězové hry „Najdi, co hledáš!“ jsou ze ZŠ Sloup v Blansku

24. května 2013

Osmý ročník soutěže společnosti Seznam.cz „Najdi, co hledáš“ je u konce. Nejlépe si se čtyřmi soutěžními koly poradil tým ze Základní školy Sloup v Blansku, který si říkal „Agenti 007“.

Vítězný tým prokázal schopnost rychlého a kvalitního hledání informací na internetu, znalost bezpečného on-line chování, ale i dávku matematického umu ve hře ABAKU. Na stupínek vítězů doprovodí tým „Agenti 007“ ještě „Bazoši“ ze stejné školy a na třetím místě skončili „Rebelové“ ze Základní školy T. G. Masaryka v Opavě.

A na co se mohou vítězní agenti jejího veličenstva těšit? Od partnera soutěže, společnosti ACER, získají počítačovou učebnu v hodnotě 340 000 Kč, kterou jim předá patronka celé soutěže. Tou se po Benu Cristovaovi stala Gabriela Gunčíková, objev roku ankety Český slavík 2011. Kromě toho si vítězové, stejně jako ti loňští, užijí nezapomenutelnou školu v přírodě a podívají se do centrály společnosti Seznam.cz.

Osmého ročníku soutěže „Najdi, co hledáš!“ se zúčastnilo více jak 30 000 žáků z celkem 1 645 přihlášených tříd. Zajímavostí je, že nejvíce tříd (497) se přihlásilo ze šestých ročníků, nejméně bylo naopak kvart z víceletých gymnázií (51).

Pavla MaříkováLucie Mlejnková

Pavla a Lucie

Sdílet na sítích