Seznam.cz dnes začíná s filmovými středami

5. června 2013

Dnešním dnem počínaje, můžete každou středu od šesti hodin odpoledne do půlnoci najít na domovské stránce Seznam.cz film. Můžete si jej kdykoliv v tomto čase zcela zdarma spustit. Filmy budou obsahovat reklamu

Dnes večer v 18.00 se na domovské stránce Seznam.cz objeví film Kolja. Lidé si ho budou moci spustit kdykoliv mezi 18. hodinou a půlnocí. Jde o první film v rámci pravidelných filmových střed, se kterými se Seznam.cz rozhodl začít. Každou středu si tak lidé, kteří například nebudou spokojeni se středeční televizní produkcí, mohou pustit zcela bezplatně celovečerní film. V dalších týdnech budou na Seznam.cz ke zhlédnutí filmy jako Vesničko má středisková, Vratné lahve a podobně.

„Filmy chceme převážně pouštět bezplatně. Věříme, že je možné je zvládnout zaplatit reklamou. Doufáme, že tento náš projekt přesvědčí i ostatní studia, že se s dobrým partnerem vyplatí nabízet vybrané dobré filmy uživatelům českého internetu i zcela zdarma,“ komentoval Tomáš Pergler, manažer produktového týmu, do kterého patří jak domovská stránka Seznam.cz, tak všechny obsahové služby společnosti Seznam.cz, včetně Stream.cz a Mixér.cz. 


Martin

Sdílet na sítích