Novinky.cz startují rádiovou kampaň

23. července 2013

Nejčtenější internetový zpravodajský server, Novinky.cz, si na druhou polovinu roku připravil rozhlasovou kampaň. Zároveň stejně jako minulý rok mohou lidé na různých místech ČR potkat multimediální trafiku Novinky.cz.

Reklamní rádiové spoty vyobrazují typické situace, v nichž lidé chodí číst on-line zpravodajství. Často je to v okamžiku, kdy v práci mají chvíli volna či na něco nebo někoho čekají. Přesně v tu chvíli přijde vhod zpravodajství serveru Novinky.cz, které se vyznačuje přehledností a srozumitelností nabízených informací. Kampaň, která bude trvat až do listopadu, mohou posluchači slyšet na rádiích Impuls, Frekvence 1, Evropa 2 a na stanicích sítě MMS. Kampaň vznikala in-house za pomoci konzultací s agenturou Outbreak.

I letos se mohou návštěvníci hudebních festivalů (Benátská noc, Open Air v Panenském Týnci, Hip Hop Kemp) a letních atrakcí (vodní nádrže a kempy Seč, Rozkoš, Máchovo jezero) těšit na Novinky.cz trafiku. Na podzim zavítá ještě do univerzitních kampusů a několika dalších větších měst. To znamená, že například ani při návštěvě hudebního festivalu nepřijdete o to nejdůležitější, protože „Stále se něco děje“. Více informací o Novinky.cz naleznete na našem blogu.


Simona
Sdílet na sítích