Seznam.cz připravil letní soutěž Vyfoť Panorama

8. července 2013

V pondělí 8. 7. spustil Seznam.cz letní soutěž Vyfoť Panorama, která probíhá na speciální microsite. Soutěž spočívá ve vyfotografování některého z automobilů, které snímají Seznam.cz Panorama. Autor nejlepší fotky vyhraje iPhone 5.

Českou republikou v současné době projíždějí automobily, které fotografují Seznam.cz Panorama. Seznam.cz si k té příležitosti připravil soutěž Vyfoť Panorama. Úkol soutěžících je tato auta vypátrat, kvalitně vyfotit a buď fotografii publikovat s hashtagem sznpanorama na Twitteru či Instagramu, nebo ji poslat na e-mailovou adresu soutezim@firma.seznam.cz. K vypátrání automobilů pomáhá soutěžícím mapa, na níž je zachycena aktuální poloha právě fotografujících automobilů. Nachází se na speciální microsite Vyfoť Panorama.

Soutěž má pět týdenních kol, a to od 8. 7. do 11. 8. Z těch vzejde na základě originálnosti a estetické kvality fotografií pět průběžných vítězů, kteří získají grilovací sadu Campingaz. Nejlepší fotografie daného týdne bude vždy zveřejněna na microsite Vyfoť Panorama, kde proběhne od 13. do 27. 8 i finálové veřejné hlasování, v němž lidé rozhodnou o celkovém vítězi.  

Marek Dobrý
Marek

Sdílet na sítích