Sfinance.cz nabídnou povinné ručení do 3 000 Kč zdarma

18. září 2013

Srovnávač finančních produktů Sfinance.cz začne klientům od druhé poloviny září 2013 nabízet roční povinné ručení až do výše tří tisíc korun zdarma. Tento bonus klient získá po aktivaci Citi Life kreditní karty…

Kreditní kartu mohou získat všichni zájemci, kteří splní standardní podmínky pro žadatele o Citi Life kreditní kartu. Akci „Povinné ručení zdarma“ mohou využít i ti, kterým bude končit stávající povinné ručení až v průběhu roku 2014. V takovém případě vstoupí nové povinné ručení v platnost až v den, kdy žadateli skončí to stávající.

Kombinace nabídky povinného ručení s bonusem až do výše tří tisíc korun a kreditní karty, je na českém trhu nová. „Z našich dat vyplývá, že průměrně stojí roční povinné ručení 2 400 korun. Na portálu Sfinance.cz si pak povinné ručení do výše 3 000 korun na rok sjednává 75 % našich klientů. Tato nabídka je tak uzpůsobena zájmu většiny lidí, kteří přes internet sjednávají své povinné ručení. Navíc povinné ručení sjednané on-line má nižší cenu než to, sjednané klasicky na pobočce,“ komentoval Martin Špaček, produktový manažer Sfinance.cz.

O povinné ručení s bonusem bude možné zažádat pouze on-line, a to prostřednictvím portálu Sfinance.cz. „Stačí do formuláře zadat parametry vozidla, na které chcete ručení uplatnit a údaje o sobě jako majiteli vozidla, který bude pojistné platit. Automaticky spočítáme cenu povinného ručení na jeden rok. Následně budete navedeni na formulář žádosti o kreditní kartu, kde doplníte další potřebné údaje,“ popisuje proces sjednání produktu Martin Špaček.

Žadateli přijde obratem vyjádření, zda splňuje základní podmínky pro získání kreditní karty, po jejíž aktivaci může získat bonus a tím pádem, mu bude uhrazené roční pojistné až do výše 3 000 Kč vráceno na kartový účet Citi Life kreditní karty. Citi Life kreditní kartu doručí kurýr klientovi dle sjednané schůzky do dvou týdnů od schválení žádosti o kreditní kartu. V případě, že bude cena povinného ručení nižší než 3 000 korun, bude držiteli kreditní karty připsána částka ve výši přesné ceny povinného ručení, tedy např. 2 700 Kč. Bude-li cena povinného ručení přesahovat 3 000 korun, klient získá bonus 3 000 Kč.

Citi Life kreditní karta je velmi výhodná k nákupům nejen doma, ale i v zahraničí, neboť z každé platby touto kreditní kartou za zboží či služby získává její držitel odměnu 2 % ve formě Citi Life Prémií až do výše 2000 korun měsíčně a může využít dalších atraktivních slev až do výše 25 % u partnerů programu Citi Club z oblasti gastronomie, nakupování, sportu, cestování, zdraví a péče o tělo. Bezúročné období až 55 dní je jedno z nejdelších na českém trhu. Vydání karty není zpoplatněno, navíc v rámci akce „Povinné ručení zdarma“ není zpoplatněno ani vedení kreditní karty v prvním roce.

„Myslím si, že v dnešní době, která lidi učí vyhledávat levná a přitom kvalitní řešení, je kombinace Citi Life kreditní karty plné výhod a slev a nejlevnějšího povinného ručení na trhu tou vhodnou kombinací,“ říká Jan Horák, manažer digitálního bankovnictví Citibank.

————————————————————————————————————————–
Server Sfinance.cz patří do skupiny serverů firmy Seznam.cz. Zaměřuje se na srovnání a sjednání finančních produktů přes internet. Strategickým partnerem firmy Seznam.cz je společnost Financial Solutions and Services s.r.o., která byla založena v roce 2010 skupinou finančních expertů a jejím cílem je zjednodušení finančního rozhodovaní a optimalizace finančních výdajů. Firma má licenci ČNB a může poskytovat pojistné produkty všech pojišťoven na trhu.

Partnery produktu kombinujícího nabídku povinného ručení s bonusem až do výše tří tisíc korun a kreditní karty jsou Citibank a Alianz.

O Citi

Citi, přední globální společnost poskytující finanční služby, spravuje přibližně 200 milionů klientských účtů
a podniká ve více než 160 zemích světa. Citi poskytuje fyzickým osobám, firmám, vládám a institucím širokou řadu finančních produktů a služeb včetně osobního bankovnictví a úvěrových produktů, firemního a investičního bankovnictví, obchodování s cennými papíry, transakčních služeb a wealth managementu.

Pro více informací navštivte www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi.

Citibank Europe plc, společnost založená a existující podle irského práva se sídlem Dublin, North Wall Quay 1, Irsko, registrovaná v rejstříku společností v Irské republice, pod číslem 132781, provozující svou obchodní činnost v České republice prostřednictvím Citibank Europe plc, organizační složka, se sídlem na adrese Praha 5, Bucharova 2641/14, PSČ 158 02, IČ 28198131, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem
v Praze, oddíl A, vložka 59288 a je spřízněnou společností Citigroup, Inc.

Martin Špaček

Sdílet na sítích