Sportovní rok 2013/2014 bude na Sport.cz Fantasy pořádně nadupaný

2. září 2013

Milovníci rychlých přihrávek, ostrých bruslí, tvrdých střel a gladiátorských soubojů si na Sport.cz Fantasy přijdou letos na své. Od 1. září startuje novinka z prostředí Fantasy Sport.cz, Tipsport extraliga ledního hokeje.

Konečně se bude moci ukázat, zda jsme opravdu národ hokejový či fotbalový. Během loňského roku uživatelé ve fotbalové Fantasy lize vyslali do boje přes 54 000 týmů. Hokejoví fanoušci mají tedy co dohánět. Pravidla hokejové části Sport.cz Fantasy jsou velice podobná té fotbalové. Soutěžící si vytvoří sestavu skládající se z jednoho brankáře a dvou pětek (čtyř obránců a šesti útočníků) jakékoliv klubové příslušnosti. Každý hokejista je podle svých kvalit finančně ohodnocen a uživatel se nákupem musí vejít do 100 miliónového rozpočtu. Nejde tedy o to postavit sestavu snů, ale vybrat to nejlepší za dostupnou cenu. Stejně jako u fotbalu, tak i zde si hráči budou moci vytvářet tzv. miniligy.

Tím ovšem novinky ve Fantasy na Sport.cz nekončí. V současné době již funguje oblíbená anglická Premiere League a brzy začne i Liga mistrů UEFA a Evropská liga UEFA. Takže svůj fantasy tým si lidé budou moci zvolit celkem v 5 soutěžích a popustit uzdu své trenérské fantazii.

Fantasy od Sport.cz potkají lidé také před vybranými stadióny, kde budou plakáty na lavičkách lákat k vyzkoušení této celosvětově úspěšné hry.

   
Zdeněk a Simona

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“;}

Sdílet na sítích