Nevíte, co pod stromeček? Pomůže nákupní rádce na Zboží.cz

20. listopadu 2013

Vybírání dárků k Vánocům bude letos na internetu hračka. Díky novému nákupnímu rádci Zboží dárky bude moci každý rychle najít inspiraci k tomu, co komu dát pod stromeček, a navíc najít tu nejlepší dostupnou cenu.

Vánoce v roce 2013 budou z velké části internetové. Podle nedávného průzkumu realizovaného skrze Seznam.cz Výzkumníka bude letos 90 % internetově aktivních Čechů shánět své dárky právě v on-line obchodech a 78 % nakupujících využije internetové srovnávače cen. Jak se ale v nabídce téměř 30 000 e-shopů vyznat? Právě s tím by měl pomoci nový nákupní rádce serveru Zboží.cz – Zboží dárky.

„Cílem nákupního rádce Zboží dárky je usnadnit uživatelům hledání dárků pro jejich blízké či mazlíčky a při tom jim třeba nabídnout i novou inspiraci k nákupu. Stačí zadat čtyři jednoduchá specifika (pohlaví-skupina, věk, zájmy a koníčky, cenová hladina dárku), podle kterých půjde charakterizovat obdarovaného a během chvíle před sebou kupující uvidí výpis možných dárků. Ty pak samozřejmě může cenově porovnat a vybrat si, že koupí například ten za nejnižší cenu,“ popsal funkce nákupního rádce Jan Samko, brand manažer serveru Zboží.cz. „Chceme, aby se ve výpisu objevovaly nejen klasické dárkové evergreeny, ale třeba i takové dary, které by někoho na první pohled nemusely napadnout. Například speciální sedací vak pro děti či navigace promítající se přímo na čelní sklo auta pro pány,“ doplnil Samko.

Uživatelům hledajícím dárky přes internet se do rukou dostává nezávislý (není vázán na jakýkoliv konkrétní e-shop) a nejobsáhlejší nákupní rádce, který na české internetové scéně mohou najít.


Matěj
Sdílet na sítích