Off-line aplikace Mapy.cz nově i pro Windows Phone

26. listopadu 2013

Mobilní aplikace Mapy.cz, která nedávno získala ocenění Křišťálová lupa v kategorii „Mobilní služba“, míří nově na platformu Windows Phone 8. Majitelé se mohou těšit na nový design a kompletní off-line mapové podklady České republiky.

Díky off-line podkladům, které po stažení nezaberou více jak 350 MB, se už ani majitelé telefonů s Windows Phone nikdy neztratí, a to ani v místech, kde mobilní internet není zrovna k dispozici. To si aplikace vyžádá až v případě, kdy bude potřeba využít vyhledávání či plánování trasy a zobrazování informací o bodech zájmu, které jsou součástí aplikace. Samotná aplikace navíc prošla kompletní změnou vzhledu a ovládání. Nově uživatelé nebudou muset nic nastavovat a na obrazovce naleznou jen minimum ovládacích prvků.

Mobilní aplikace Mapy.cz toho však nabízí mnohem více. Pod symbolem baťůžku, je k nalezení kvalitní turistický rádce obsahující přes 3000 zajímavostí. Pokud uživatelé potřebují vědět například informace o cenách vstupného či otvírací době zajímavých míst, vše zde naleznou.

Aplikace je ke stažení ve Windows Phone Store.


Lukáš

Sdílet na sítích