ESET chrání e-mailové schránky Seznam.cz už 10 let

3. prosince 2013

Deset let spolupráce slaví antivirová společnost ESET a největší český provozovatelem e-mailových schránek, společnost Seznam.cz. Bezpečnostní software ESET chrání 14 milionu účtů, kde poštovní servery Seznam.cz denně zpracují až 80 milionů zpráv.

I proto je nutné pomocí preventivního bezpečnostního řešení skenovat všechny příchozí e-mailové zprávy a účinně tak bránit nebezpečnému šíření malwaru.

„Stejně jako v loňském roce chceme i letos poskytnout našim uživatelům plný komfort v oblasti bezpečnosti. Každý den ESET překontroluje zhruba 80 milionu zpráv, z nichž je
u zhruba 200 kusů  zjištěn vir, který samozřejmě není puštěn dál. Díky bezproblémové spolupráci jsme se s ESETem rozhodli dále spolupracovat,“
řekla Blanka Čárová, produktová manažerka služby Seznam.cz E-mail.

„Jsme velice rádi za naší dlouholetou spolupráci, která, jak pevně věřím, vede ke spokojenosti samotných uživatelů Seznamu.cz Email. Prostřednictvím této spolupráce chráníme milióny uživatelů Emailu Seznamu a umožňujeme jim tak bezstarostnou a bezpečnou komunikaci.“ říká Juraj Ferenc, ředitel společnosti ESET software spol. s r.o.

O společnosti ESET
Společnost ESET, průkopník v proaktivní ochraně a tvůrce oceňované technologie NOD32, je světovým poskytovatelem bezpečnostního softwaru pro firemní klientelu a domácnosti. Už přes 25 let společnost zaujímá vedoucí postavení v proaktivní detekci hrozeb. ESET získal celou řadu ocenění od AV–Comparatives, AV–TEST a dalších organizací. Produkty společnosti ESET jsou prověřeny miliony uživatelů na celém světě a patří mezi nejdoporučovanější bezpečnostní řešení na světě. ESET disponuje rozsáhlou sítí partnerů ve více než 180 zemích světa.


Blanka

Sdílet na sítích