Seznam.cz nechává uživatele rozhodnout, jakou mobilní aplikaci pro WP vyvine

3. března 2014

Seznam.cz představil v posledních měsících řadu nových mobilních aplikací. Většina z nich je ale určena jen pro operační systémy Android a iOS. Nyní mohou lidé hlasovat, jakou další mobilní aplikaci by si přáli pro Windows Phone 8.

Z dosavadních devíti existujících mobilních aplikací od Seznam.cz jsou pro operační systém Windows Phone dostupné dvě – Mapy.cz a Novinky.cz. O tom, kterou mobilní aplikaci pro tento operační systém bude vyvíjet jako další, nechává Seznam.cz rozhodnout v hlasovacím dotazníku širokou veřejnost. Majitelé mobilních telefonů s operačním systémem Windows Phone 8 si mohou vybrat mezi aplikacemi Sport.cz, Super.cz, Stream.cz, Pohádky a Firmy.cz. Kromě těchto pěti, které již nyní mohou využívat lidé s Androidem a iOS, navíc přidává Seznam.cz do výběru také dvě mobilní aplikace, které buď neexistují, nebo je nelze aktuálně stáhnout pro žádný operační systém, a to Zboží.cz a TV Program.

Hlasování probíhá od 2. 3. do 9. 3. Výsledky budou zveřejněny na facebookovém  a twitterovém profilu společnosti Seznam.cz v pondělí 10. 3.

Marek Dobrý
Marek

Sdílet na sítích