Firmy.cz startují ostrý provoz. Betu si vyzkoušelo 35 000 uživatelů

1. dubna 2014

Největší český internetový katalog Firmy.cz po více jak 2 měsících testování přechází do ostrého provozu. Uživatelé a společnosti se mohou těšit na nový design i upravenou mobilní aplikaci.

Od poloviny ledna si uživatelé a podnikatelé mohli zkoušet, jak bude vypadat nové pojetí katalogového byznysu v podání serveru Firmy.cz. Beta verzi si během té doby vyzkoušelo celkem 35 000 uživatelů, kteří si vyzkoušeli přes 266 000 hledání. A také díky jejich připomínkám jsme během přípravné fáze dokázali opravit nedostatky a ještě mírně vyladit samotný vzhled služby. Například přibylo tlačítko, které zvětšuje a zmenšuje mapu, graficky byly upraveny ikony na domovské stránce či se změnila barva pozadí. Celková logika služby zůstala zachována.

Jaké typy firem se během testování hledali? Nejčastěji si lidé prohlíželi restaurace, autoservisy, realitní kanceláře, ale velkou oblibu měl také hodinový manžel. Nejvíce přístupů na beta verzi Firmy.cz bylo z Prahy a Jihomoravského kraje.

Společně se spuštěním ostrého provozu serveru Firmy.cz vychází i jeho upravená mobilní aplikace, kterou si do dnešního dne stáhlo přes 21 000 lidí. Uživatelé v ní kromě informací o více jak 612 000 společnostech a institucích naleznou i jejich hodnocení, které sami mohou doplňovat. Aplikace však není určena jen pro zákazníky, ale i pro podnikatele. Díky ní mohou během několika vteřin ke své firmě doplnit akční nabídku, která se potom automaticky objeví na webu. Aktualizovaná aplikace je již dostupná na Google Play. Aktualizace brzy dorazí i do AppStoru.


Jan

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:“Normální tabulka“; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:““; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:“Calibri“,“sans-serif“;}

Sdílet na sítích