Internetový katalog Firmy.cz odstartoval svoji kampaň a míří do televize

7. dubna 2014

Nejnavštěvovanější český katalog firem, Firmy.cz, který nedávno představil svoji novou podobu, zahájil reklamní kampaň. Lidé si ji budou moci všimnout na venkovních plochách, internetu, zamíří ale i na televizní obrazovky a do kin.

Celá kampaň odstartovala ještě před samotným spuštěním ostré verze Firmy.cz rádiovým spotem vysílaným na vybraných stanicích skupiny MMS, které byly doplněny o Evropu 2 a rádio Frekvence 1. Na start nové služby upozorňovala i upoutávka na domovské stránce Seznam.cz.

image

Hlavní část kampaně odstartuje tento týden (od 7. dubna) a lidé ji už mohou vidět na více jak 1000 lavičkách po celé České republice a v druhé polovině dubna i na bigboardu umístěném na ulici Evropská v Praze.

image

Stejně jako při startu celé kampaně, tak i nyní je už k slyšení rozhlasový spot na vybraných stanicích skupiny MMS doplněný o Evropu 2 a rádio Frekvence 1. Od 8. dubna se Firmy.cz dočkají televizní reklamy. Ta bude vysílána na všech stanicích TV NOVA a FTV PRIMA až do 4. května. Spot bude také promítán na plátnech celé sítě multikin CineStar. Samozřejmostí je i internet. Kampaň se objeví na všech videoslužbách společnosti Seznam.cz, ale i na Youtube.


Pavel

//

Sdílet na sítích