Kazma není jediný, komu drsný rapper udělal ze života peklo

26. června 2014

image

Image nezvladatelného individua, která Kazmu předchází, dostala pořádně zabrat. Přestože se to zprvu zdálo nemožné, našel se odvážlivec, jenž nedisciplinovaného moderátora zkrotil. Během pěti týdnů se pod vedením osobního trenéra Jakuba Bíny dokázal připravit na půlmaraton a uběhnout jej ve vynikajícím čase dvou hodin a čtyř minut. To ale nebyl jediný mistrovský kousek, jenž má Bína na kontě!


Ve dne guru zdravého životního stylu, v noci král taneční scény. Frontman nejznámější tuzemské elektronické kapely Skyline vede dvojí život. Jako MC Jacoba ho znají fanoušci taneční scény, pod svým občanským jménem Jakub Bína pak vrací své svěřence zpátky na vrchol jejich fyzických a psychických sil. O tom, že se za image potetovaného rappera s extravagantním účesem skrývá skutečný odborník, svědčí jeho poslední úspěch. Za pouhé čtyři měsíce dokázal před kamerami internetové televize Stream.cz ze tří účastnic reality show Zpátky na vrchol 2 udělat sebevědomé, o téměř dvaadvacet kilo hubenější ženy, které se nemusí stydět vystavit své tělo v plavkách.

„Když jsem holky viděl na prvním tréninku, byl to zoufalý pohled. Po pěti, deseti minutách šly do kolen a absolutně to nedávaly. Od té doby ušly obrovský kus cesty a teď už je jenom na nich, jak se k tomu postaví, když nebudou mít za zadkem trenéra, výživáře a tak dál,“ říká Jakub a pevně věří, že Hanka, Jitka i Magda ve svém úsilí nepoleví. To ostatně nemá v plánu ani on, už teď se totiž připravuje na třetí řadu úspěšného seriálu.

„Ve Zpátky na vrchol 3 budou nově páry, to znamená ještě víc lidí, a myslím si, že je na co se těšit, protože to bude zase o něčem jiném, a doufám, že o to zajímavější. Lidi se můžou hlásit do 30. srpna, takže se hlaste. Stojí to za to, protože my vám ten život změníme. Od A do zet!,“ slibuje odhodlaně.

Jak vypadala cesta Hanky, Jitky a Magdy k vysněným mírám, i která z nich nakonec získala zaslouženou odměnu v podobě dovolené pro dvě osoby v hodnotě sta tisíc, sledujte ve finálovém díle Zpátky na vrchol 2.

image

Kazma a disciplína? Jakub dokázal nemožné a nezvladatelného moderátora k ní přiměl.

image

Díky pravidelným tréninkům Kazma půlmaraton nejen dal, ale všechny překvapil výborným časem, který zaběhl.

image

Perné chvíle neprožívaly jen soutěžící, ale občas i jejich trenér.

image

Čtyři měsíce tvrdé dřiny pro holky znamenaly úbytek neuvěřitelných 35,5 kilogramu tuku.

image

Závěrečné přeměřování bylo pro Hanku důvodem k úsměvu, dokázala totiž zhubnout 23 kilogramů tuku. Obdiv si za to vysloužila i od tvůrčího týmu, který kromě Jakuba Bíny tvoří dramaturg pořadu Jan Tuna a výživová poradkyně Pavla Tomášková.

Sdílet na sítích