Nestíháte číst aktuální zprávy? Poslechněte si je na Novinky.cz

19. srpna 2014

Potřebujete rychlý přehled toho, co se v daný den stalo, a nemáte čas číst zprávy? Od dnešního dne (19. 8. 2014) si na zpravodajském serveru Novinky.cz můžete souhrn těch nejdůležitějších událostí přehrát v audio podobě. Ať už v práci na počítači či venku na mobilním telefonu.

Každý den okolo 13:00 připravuje redakce zpravodajství Novinky.cz pro své čtenáře krátký přehled zpráv, které se do té doby udály a průběžně je doplňuje. Nyní si mohou uživatelé tento obsah poslechnout i v audio podobě. „V horní části zprávy ´Události dne´ čtenáři nově naleznou tlačítko ´Poslechnout článek´, pomocí kterého se aktivuje zvukový přehrávač. Audio záznam si lidé však budou moci pustit i přímo na domovské stránce Seznam.cz, kde bude přehrávač umístěn na posledním místě v sekci patřící Novinky.cz,“ řekl Norbert Gulevič, produktový manažer Novinky.cz.

Rychlý přehled zpráv si uživatelé mohou pustit i na svém mobilním telefonu a to prakticky kdekoliv. Zvukový obsah nemá na Novinky.cz svoji premiéru. Už od začátku července si posluchači mohou každý pátek stáhnout rubriku „Komentáře“, buď do svých mobilních telefonů přes aplikaci „Audioteka“, která je dostupná na všech mobilních platformách, nebo do svých počítačů ve formátu MP3. Více informací naleznete na našem blogu.

O jaká témata se lidé na Novinky.cz, Sport.cz, Super.cz a Proženy.cz uplynulý den nejvíce zajímali?

Pro lepší přehled toho, co se ve světě zpravodajství, sportu, showbyznysu a životního stylu minulý den stalo, přidávají Novinky.cz, Sport.cz, Super.cz a Proženy.cz přehled TOP 10 nečtenějších článků. Odkaz na přehlednou tabulku uživatelé naleznou na domovské stránce Seznam.cz v patičce pod heslem „Nejčtenější články“.

Jakub

Sdílet na sítích