Seznam.cz a ESET pokračují ve spolupráci na ochraně e-mailových schránek

31. října 2014

Uživatelé emailových služeb Seznam.cz, největšího českého provozovatele emailových schránek, se mohou nadále cítit bezpečně. 14 milionů emailových účtů Seznam.cz bude nadále chránit bezpečnostní software ESET.

Pro účinnou ochranu uživatelů je nutné používat výkonné bezpečnostní řešení, které preventivně skenuje všechny příchozí e-mailové zprávy s cílem odfiltrovat ty, které by mohly být pro uživatele nebezpečné.

„Stejně jako dosud chceme poskytovat uživatelům plný komfort v oblasti bezpečnosti. Každý den ESET překontroluje zhruba 80 milionu zpráv, z nichž je u zhruba 200 kusů  zjištěn vir, který samozřejmě není puštěn dál. Spolupráce s ESETem je bezproblémová a proto jsme se rozhodli spolupracovat i nadále,“ řekla Blanka Čárová, produktová manažerka služby Seznam.cz E-mail.

„Opětovné prodloužení spolupráce se Seznam.cz je pro nás hlavně důkazem kvality našich produktů. Věříme, že téměř 8 milionů uživatelů služby Seznam.cz Email má tak možnost bezstarostně používat Internet a komunikovat se světem.“ říká Juraj Ferenc, ředitel společnosti ESET software.


David

O společnosti ESET
Společnost ESET již od roku 1987 vyvíjí bezpečnostní software, který drží rekordní počet ocenění a díky němuž může víc než 100 milionů uživatelů bezpečně objevovat možnosti internetu. Široké portfolio produktů ESET pokrývá všechno populární platformy a nabízí firmám i spotřebitelům maximální proaktivní ochranu při minimálních nárocích.

Jedno z výzkumných center ESET pro detekci malware je v Praze. Společnost ESET má celosvětovou centrálu v Bratislavě a disponuje rozsáhlou sítí partnerů ve více než 180 zemích světa.

Sdílet na sítích