Zboží.cz přidává další vychytávky do výpisu a detailu produktů

15. října 2014

Neuplynulo ještě ani 14 dnů od spuštění nové verze Zboží.cz a už na něm mohou lidé najít další novinky. V detailu produktu přibyly video recenze a ve výpisu zboží odkaz na rychlý přístup do internetového obchodu.

Ve výpisu produktů si potencionální nakupující mohou nově všimnout odkazu „Doporučujeme“. Jeho cílem je nabídnout lidem rychlý vstup do e-shopu, který jimi hledané zboží nabízí. „Chceme, aby u nás zákazníci našli e-shop, který jim nabídne přesně to, co hledají. S tím by jim ve výpisu produktů mohl pomoci i odkaz „Doporučujeme“. Pokud lidé vědí, jaký výrobek chtějí, stačí jedno kliknutí a odejdou přímo do internetového obchodu, kde rychle nakoupí,“ řekl Milan Šmíd, manažer Zboží.cz. image

Druhou novinkou jsou video recenze umístěné přímo v detailu produktu. „Chceme našim uživatelům v detailu produktu nabídnout co možná nejvíce informací. Nově tam tak mohou nalézt přiložené video recenze z nejrůznějších zájmových webů. Nyní pracujeme na tom, aby i samotní zákazníci mohli sami video recenze přidávat,“ řekla Blanka Kunčarová, produktová manažerka Zboží.cz.

                     

Pavel

Sdílet na sítích