Zboží.cz představuje sekci „Jak vybrat“

10. února 2015

Na začátku října loňského roku představilo Zboží.cz svoji novou podobu, kterou nepřestává stále vylepšovat. Nejčerstvější novinkou je nyní přidání sekce „Jak vybrat“. Jde o nejkratší cestu k rozhodnutí, jaký výrobek vybrat. Pomáhá nakupujícím se jednodušeji zorientovat v pestré nabídce produktů na Zboží.cz a rychleji poznat, všechny jeho výhody.

Nová sekce je obsahovým doplněním služby Zboží.cz. Funguje jako přehledný informační systém v dané kategorii produktů. Lidskou řečí jsou zde představeny a vysvětleny klíčové parametry, základní rozdíly mezi výrobky, technické pojmy a zkratky používané k označení charakteristiky některého zboží. Například vysvětlení funkcí Full HD a Ready HD u televizí nebo rozdíl v tom, jak se pracuje s automatickým kávovarem oproti pákovým kávovarům.

image

„Rozhodnutí, co vlastně koupit, předchází často zdlouhavé dohledávání informací u výrobců či na spotřebitelských fórech. Obojí proces nakupování nejen prodlužuje, ale často i dělá méně příjemným. To chceme na Zboží.cz pomocí doplnění nového obsahu změnit,“ řekl Milan Šmíd, manažer Zboží.cz. Díky těmto informacím se potenciální zákazníci na Zboží.cz snadněji rozhodnou a urychlí si tak cestu k e-shopu, u kterého zboží finálně koupí. Služba je k nalezení vždy dole pod výpisem produktů z určité kategorie pod proklikem „Jak vybrat…?“

image

Poradní sekce je už nyní připravena pro 40 vysoce navštěvovaných kategorií (v některých lidé naleznou i video testy). Mezi nimi naleznete například lednice, notebooky, vysavače, čtečky, ale také letní nebo zimní pneumatiky. Postupně bude doplňován obsah i pro další produkty tak, aby uživatelé Zboží.cz měli k dispozici tohoto praktického pomocníka v co nejširší možné míře.

Lenka

Sdílet na sítích