Mějte Seznam.cz Email vždy po ruce také s iOS

30. března 2015

Seznam.cz Email registruje 8,3 milionu aktivních adres. Jenom v únoru odeslalo nebo přijalo zprávu 2,5 milionu unikátních uživatelů a prostřednictvím mobilních zařízení své schránky využívá téměř půl milionu z nich. Řada z nich potřebuje přístup ke svým účtům bez omezení. To bude nyní snazší i pro majitele mobilů či tabletů s operačním systémem iOS.

Od tohoto týdne je v App Store připravena aplikace „Seznam.cz Email“. Díky ní budou moci lidé využívat své účty pohodlně a bez omezení. „Aplikace ctí platformu, to znamená, že se v maximální míře přizpůsobuje operačnímu systému, čímž umožňuje komfortní využívání všech ovládacích prvků, na které jsou lidé zvyklí,“ uvádí David Finger, produktový manažer služby Seznam.cz Email.

image
image

Po instalaci se stačí přihlásit uživatelským jménem a heslem, od tohoto okamžiku se lidé dostanou do jednoduchého a přehledného prostředí e-mailového klienta. Samozřejmostí je možnost stažení zpráv do paměti telefonu, což umožní jejich prohlížení i v okamžicích, kdy je zařízení bez internetového signálu. Dále aplikace umožňuje pro zvýšení bezpečnosti volbu PIN kódu.

image
image

„Tímto zpřístupňujeme schránky pro většinu mobilních zařízení. Aplikace pro Android i Windows Phone jsou již nějakou dobu na světě a i na jejich vývoji neustále pracujeme. Pro všechny uvedené platformy budeme nadále přinášet další aktualizace, které lidem umožní mít svou elektronickou poštu vždy po ruce,“ uzavírá Finger.

Seznam.cz Email pro iOS je ke stažení prostřednictvím následujícího odkazu. https://itunes.apple.com/us/app/email.cz/id965773009?mt=8

image
Sdílet na sítích