Zboží.cz má novou funkci Doručení do Vánoc

2. prosince 2015

V době předvánočního shonu jsme na službě Zboží.cz připravili novinku Doručení do Vánoc. Prostřednictvím této funkce budou moci e-shopy svým zákazníkům sdělit, do jakého data a za jakých podmínek jim mohou garantovat doručení zboží tak, aby ho zákazníci dostali spolehlivě do Štědrého dne.

Pro obchody je od 2. 12. 2015 v administračním rozhraní Zboží.cz připravena nová funkce Doručení do Vánoc, kde mohou tyto informace nastavit ke zboží, které je dostupné skladem nebo do týdne. „Zákazník se díky tomu v předvánočním čase na Zboží.cz snadno zorientuje podle informace o dostupnosti produktů. Ikonka dárku mu po najetí myši zobrazí informace o tom, v jakém nejrychlejším termínu může svůj dárek dostat a co je k tomu zapotřebí splnit. Jedná se přitom zejména o způsob platby a doručení, kde například bezhotovostní platba kartou on-line je logicky velmi často tou nejrychlejší a v tomto případě i nejvýhodnější metodou,“ říká Milan Šmíd, manažer služby Zboží.cz.

Obrázek ke stažení

Zboží.cz se tak snaží pomoci obchodům, aby mohli své zákazníky informovat o aktuální vytíženosti před Vánoci a uživatelům pomoci rychleji se zorientovat, kde mohou ještě do Vánoc nakoupit své dárky.  

Za tým Zboží.cz

Blanka 

image
Sdílet na sítích