Sreality.cz představují mobilní aplikaci pro Android

Sreality.cz, největší inzertní server zabývající se realitami v České republice, představuje aplikaci pro mobilní telefony s operačním systémem Android. Aplikace po přihlášení umožní rychlou orientaci v nabídce nemovitostí také přímo na Mapy.cz. Vedle klasického výpisu inzerátů může každý využít také hledání vysněného bydlení podle polohy. Nastavení filtrů je možné uložit a kdykoli se k němu vrátit, oblíbené nemovitosti lze také sledovat a nechybí ani notifikace na nové nabídky. Aplikace navíc po přihlášení synchronizuje veškeré informace s webem, a to včetně poznámek o nemovitostech.

Lidé, kteří mají mobilní telefony s operačním systémem Android, budou moci od dnešního dne využívat aplikaci Sreality.cz. Ta po přihlášení nabízí všechny oblíbené funkce, na něž jsou uživatelé zvyklí z webu. Pro rychlejší orientaci v inzerátech bude možné hledat nemovitosti přímo na mapě i vzhledem k místu, kde se člověk zrovna nachází. „Při návrhu aplikace jsme přemýšleli, kdy Sreality.cz v mobilu reálně potřebujeme. Zjistili jsme, že typickým příkladem je hledání nemovitosti při cestě na první prohlídku. Navíc se často zajímáme o další nabídky v bezprostředním okolí. Není někde lepší? Proto jsou Mapy.cz nedílnou součástí aplikace. Lidé se tak snadno a rychle zorientují v okolí nemovitosti a dozví se okamžitě řadu dalších informací. Například kde je nejbližší obchod, pošta, lékárna nebo zastávka MHD,“ říká Michal Zadák, manažer serveru Sreality.cz a dodává: „Neomezujeme se hranicemi. Lidé u nás najdou i nemovitosti v zahraničí, například ve Španělsku, Bulharsku či Chorvatsku.“

image

Grafika ke stažení ve větším rozlišení

Uživatel si prostřednictvím filtrů jednoduše navolí, jaké nemovitosti jej zajímají, v jaké lokalitě či v jaké cenové hladině. Součástí filtrování jsou i další parametry jako stav objektu, typ stavby a doplňující služby jako například možnost parkování. Podle těchto nastavených pravidel bude uživatel dostávat upozornění na nejnovějších nabídky, které by ho mohly zajímat.

image

Grafika ke stažení ve větším rozložení

Aby měl člověk všechny informace přehledně na jednom místě, jsou součástí aplikace Sreality.cz také poznámky, jež se po přihlášení synchronizují s webem. Namísto nepřeberného množství papírů tak mají lidé možnost mít vše důležité vždy po ruce. Konkrétní nemovitosti lze sdílet prostřednictvím e-mailu, sociálních sítí jako je Facebook a Twitter a dalších mobilních služeb.

Připomeňme, že každý den server Sreality.cz využije téměř 100 000 lidí hledajících nebo nabízejících prodej, pronájem či dražbu nemovitosti. Konkrétně k dnešnímu dni zde najdeme na 120 000 nabídek. První verzi aplikace je možné stáhnout prostřednictvím tohoto odkazu. „V současné době je hlavním cílem získání zpětné vazby a na jejím základě chceme pokračovat v dalším vývoji tak, aby našim uživatelům vyhovovala co nejlépe,“ doplňuje Michal Zadák.

Robin Rezek

Sdílet na sítích