Internetová televize Stream.cz nabízí nově aplikace pro Apple TV a Android TV

25. dubna 2016

Poslední dubnový týden začal dobrou zprávou pro majitele Apple TV a Android TV. V pondělí 25. dubna totiž rozšířila internetová televize Stream.cz portfolio svých aplikací. V App Store a na Google Play nabídla zdarma dvě nové určené právě vlastníkům těchto přístrojů, kteří tak mohou sledovat desítky originálních pořadů ve fullHD rozlišení přímo ve své televizi.

Není to poprvé, co Stream.cz s aplikacemi pro smart TV přichází. Před více než rokem uvedl aplikace pro chytré televize Samsung a LG, jejichž celkový počet stažení aktuálně překračuje půl milionu. Sledovanost v těchto aplikacích vzrostla od té doby téměř pětinásobně, jen letos v březnu v nich jednotlivé pořady zaznamenaly 1 600 000 zhlédnutí.

image

„Naším dlouhodobým cílem je vycházet divákům vstříc, dopřát jim volbu vybrat si, na co a kdy se chtějí dívat a maximálně jim zpříjemňovat zážitek ze sledování jejich oblíbených seriálů. Aplikace Stream.cz pro Apple TV a Android TV byla proto dalším logickým krokem, kterým ale naše práce nekončí, následovat bude samostatná aplikace Pohádky pro tato zařízení,“ říká Stanislav Hruška, produktový manažer Stream.cz.

image

Obě aplikace jsou k dispozici v App Store a na Google Play, kde je lze snadno vyhledat po zadání klíčového slova „Stream“. Návod, jak postupovat, je včetně obrázků na stránce www.stream.cz/tv.

image

Kompatibilita aplikace Stream.cz
Apple TV a Android TV umožňují spouštět v televizi řadu aplikací. Jsou přizpůsobeny tomu, aby se daly pohodlně obsloužit dálkovým ovladačem, a aplikace Stream.cz nejsou výjimkou. Ta pro Android TV je kompatibilní s většinou zařízení na trhu včetně televizí, které mají tento systém předinstalovaný. Apple TV aplikace je k dispozici pro zařízení 4. generace.

image
Sdílet na sítích