Sauto.cz jako první v ČR pomůže s výběrem vozu pomocí unikátních štítků

6. dubna 2016

Server Sauto.cz nově pomůže lidem s výběrem toho pravého auta na míru už ve výpisu pomocí unikátního systému štítků. Tuto novinku představuje jako první inzertní server v ČR a usnadní tak zájemcům orientaci v nabídce více než 65 000 inzerovaných vozů. Lidé díky štítkům zjistí, jestli má daný vůz nějaký prvek výbavy oproti ostatním vozům stejného typu navíc. Funkce štítků začala fungovat plošně od 6. 4. 2016.

Na serveru Sauto.cz mají lidé možnost vybírat z více než 65 000 ojetých a nových vozů. To je obrovské množství a najít to správné auto není úplně snadné. Proto neustále hledáme cesty, jak proces výběru co nejvíce zjednodušit. Novinkou, kterou představujeme jako první v ČR, je unikátní systém štítků. Ty fungují na podobném principu jako například nápis na autě v autobazaru. Jde o vůz po prvním majiteli? Je součástí jeho výbavy tempomat, klimatizace či parkovací senzory? Pokud jde o informaci, která je pro konkrétní vůz zajímavá a odlišuje ho od ostatních vozů, najdou ji lidé hned ve výpisu inzerátů. Zájemci se tak dozví bližší informace o výbavě auta již při vyhledávání.

image

Obrázek ve větší kvalitě ke stažení.

Informační štítky však nebudou součástí všech inzerátů.  Budou upozorňovat pouze na vozy, u nichž prodejce informace o výbavě vyplní a v rámci vypsaných inzerátů budou unikátní. V praxi to znamená, že například u modelu Škoda Octavia s prodejní cenou okolo 200 000 korun štítek upozorní na to, že je vůz vybaven satelitní navigací či parkovacím zařízením, pokud tuto výbavu nebudou mít další vozy ze stránky výpisu. Věříme, že naše novinka bude prodávající motivovat k co nejkvalitnějšímu vyplňování informací o výbavě a tím vzroste úroveň celkové nabídky vozů.

Adam Szabó,

produktový manažer Sauto.cz

image
Sdílet na sítích