Seznam.cz se pustil do úprav svého TV programu

23. května 2016

Jen v dubnu 2016 navštívilo Televizní program společnosti Seznam.cz v počítači přes 1, 1 milionů reálných uživatelů. Všichni tito zájemci jej mohou po dnešních úpravách používat v přehlednější a uživatelsky příjemnější verzi, na kterou budou postupně navazovat další vychytávky. Seznam.cz začal responzivním designem, dalšími tipy z programu a odkazy pro sdílení a komentování jednotlivých pořadů. Služba je zatím dostupná v beta verzi.

TV program společnosti Seznam.cz se dočkal úprav, které lidem zpříjemní jeho používání. Obě varianty, sloupcový i řádkový program, jsou nyní modernější, přehlednější a hlavně responzivní. Funkce programu zůstávají beze změn, protože uživatelům vyhovují. Dokazují to stabilní počty návštěv TV programu. Jen v dubnu 2016 jej podle NetMonitoru navštívilo v počítači přes 1, 1 milionů reálných uživatelů. V detailu pořadu nově také zobrazujeme tipy na tři pořady z hlavního vysílacího času pro následující den, které vybíráme náhodně. Dále přibyly možnosti pro lajkování, sdílení nebo okamžité poslání detailů pořadů e-mailem. TV program se navíc ode dneška ukládá nekonečně do minulosti. To znamená, že si lidé i za několik let dohledají přesně to, co která televize dříve vysílala.

image

Ilustrační grafika ve větším rozlišení ke stažení

I v beta verzi nového televizního programu si mají lidé možnost nastavit své oblíbené TV stanice a nechat si zasílat předem upozornění na konkrétní pořady prostřednictvím e-mailu nebo přihlášených aplikací dostupných pro platformy Android a iOS. Od jejich spuštění v březnu 2014 si je do svých mobilů nainstalovalo více jak 349 tisíc lidí, z čehož přes 335 tisíc majitelů mobilu s Android systémem a přes 13 tisíc majitelů mobilu iPhone. Veřejná beta TV programu, kterou bude Seznam.cz postupně vylepšovat o další vychytávky, je dostupná z adresy tv.seznam.cz/beta.

Veronika

image
Sdílet na sítích