Workshopy od Skliku na Marketing Festivalu 2016

Největší marketingová akce roku se blíží a Sklik bude u toho. Marketing Festival se uskuteční 20.–22. října v Ostravě a přednášky budou vedeny světovými špičkami v onlinu, jako jsou například Frederick Vallaeys a Kevin Hillstrom. Bude se mluvit o PPC, datové analytice, SEO, programmaticu, automatizaci, optimalizaci a vzhledu webových stránek.

mkf

Vyrážíte na Marketing Festival do Ostravy a ještě nevíte, jakého doprovodného workshopu se zúčastníte?

Máme pro vás dva tipy, které vám zaručí, že se rozhodně nudit nebudete. Konkrétně Jak efektivně monetizovat reklamní prostor a Produktové kampaně nejen pomocí ppcHITu.

Vybrali jsme naše přední profesionály v oboru, kteří se s vámi rádi podělí o své zkušenosti a praktické rady. Informace budete mít přímo od zdroje, a tak se můžete zeptat na cokoliv, co vás zajímá.


Jak efektivně monetizovat reklamní prostor

Martin PatákVíte, že Seznam.cz nyní spolupracuje už s více než 5 000 partnerskými weby? Zajímá vás, jak správně reklamní plochy optimalizovat tak, abyste z nich získali maximum a zároveň návštěvníky webu neobtěžovali? Na to si připravil workshop Martin Paták, který už několik let pomáhá zvyšovat efektivitu reklamních ploch na Seznam.cz a významných partnerských webech.

Workshop začne již v 10:00
Přihlásit se na něj můžete na oficiálních stránkách Marketing Festivalu.

sklik-obsah

Produktové kampaně nejen pomocí ppcHITu

Jiří Lesňák

Máte e-shop s tisíci nebo i desetitisíci produktů? Mít na všechno svou vlastní reklamní sestavu a každý den kontrolovat, jestli se nezměnila cena produktu, sleva, počet kusů na skladě i u těch nejméně prodávaných položek, zabere spoustu času. Využijte nástroje pro tvorbu a aktualizaci produktových kampaní, které vám správu ulehčí.

Nebo už máte produktové kampaně nastavené, ale nedosahujete požadovaných výsledků?

Celý workshop povede Jiří Lesňák, který se podílel na vývoji a testování nástroje ppcHIT pro správu produktových PPC kampaní a nyní má na starosti největší klienty a agentury v Skliku. Určitě ho tedy nezaskočíte ani dalšími otázkami týkající se Skliku obecně.

ppchit_sklik

Připojte se na tento workshop, kde se dozvíte, jak automatizovat kampaně a jak nastavit jejich strukturu, co obsahuje ideální feed, jak tyto kampaně optimalizovat a řadu dalších tipů a praktických rad.

Workshop začne v 14:00
Přihlásit se na něj můžete na oficiálních stránkách Marketing Festivalu.


Věříme, že si celý Marketing Festival užijete a načerpáte nové znalosti a inspiraci pro svoje projekty. Doufáme, že vám k tomu pomůžou i naše workshopy. Martin s Jirkou se na vás těší a pokud nám pošlete (skrze pořadatele) dopředu vaše weby, my je projdeme a přijdeme s doporučením, která vašemu projektu pomohou. Během workshopu následně pak budeme pracovat už s konkrétními požadavky od vás, které můžete rovnou aplikovat.

Za celý tým Skliku Karolína Buková

Sdílet na sítích