ROI Story přichází mezi certifikované agentury

Online marketing se neustále vyvíjí a Sklik s ním. Agentury na sobě pracují, aby mohly svým klientům nabídnout ty nejlepší služby. Na tom záleží i nám, a proto certifikovaným agenturám pomáháme se vzdělávat, přispíváme k rozvoji jejich klientů a pořádáme akce, kde s nimi sdílíme informace o novinkách a fungování Skliku a Seznam.cz obecně. V neposlední řadě mají agentury a jejich klienti přednostní přístup k testování nových funkcí.

Mezi certifikované agentury s potěšením vítáme agenturu ROI Story.


ROI Story je agentura s živelnou náturou, která dokázala, že i ve Zlíně se umí vypořádat s PPC kampaněmi pro velké klienty a nabídkou kvalitní služby svým zákazníkům. Připojila se tak již k 9 pražským a 1 brněnské agentuře – ACOMWARE, Adexpres, B2B GROUP, H1.cz, INBORN, Performio, PPCguru, ResolutionMedia, Sun Marketing a Proficio Marketing.

Agentura splnila veškerá kritéria pro certifikaci a nyní může nosit označení certifikované agentury Sklik.

Lukáš Krejza, CEO, ROI Story, s.r.o.

Lukáš Krejza, CEO, ROI Story, s.r.o.
Udělení Sklik certifikace si velmi vážíme, jakožto jde o další povzbuzující ocenění práce našeho PPC týmu a doklad toho, že se naše agentura rozvíjí tím správným směrem. Těšíme se na ještě užší spolupráci s těmi nejlepšími experty z Sklik týmu a všechny výhody, které z certifikace plynou, jelikož jde o další vítaný přínos v rámci optimalizace kampaní našich klientů.

Gratulujeme a těšíme se na ještě intenzivnější spolupráci.

Za tým Skliku Denisa Raudová

Sdílet na sítích