Jak spolehlivě nakoupit dárky na poslední chvíli?

14. listopadu 2016

Také letos Zboží.cz připravilo funkci „Doručení do Vánoc“. Díky ní e-shopy své zákazníky snadno informují, že se na ně s pořízením dárků pro své blízké mohou spolehnout. „Protože vloni tato služba měla velký úspěch, rozhodli jsme se ještě ji vylepšit. Připravili jsme filtrování podle garance doručení do Štědrého dne nejen mezi e-shopy, ale také mezi konkrétními produkty v kategorii,“ uvádí Milan Šmíd, manažer Zboží.cz.

Od pondělí 14. 11. 2016 mohou e-shopy prostřednictvím administračního rozhraní na Zboží.cz vkládat informace o tom, zda a u kterého zboží garantují doručení do Vánoc. „Zaměřujeme se na základní informace o dostupnosti produktu na skladě, způsobu doručení či vyzvednutí a formě platby. V případě potřeby se mohou obchody obracet na náš helpdesk prostřednictvím zbozi@firma.seznam.cz,“ popisuje Šmíd.

Obrázek ve větší kvalitě ke stažení

Získané informace budou pro uživatele Zboží.cz zveřejněny od 1. 12. 2016. Díky nim se návštěvníci Zboží.cz při výběru vánočních dárků rychle zorientují. Vedle ikony informující o garanci doručitelnosti mohou využít oblíbené filtry. Novinkou je filtrování na úrovni konkrétních produktů. „Chcete svou partnerku překvapit zimní bundou, která se jí nedávno tolik líbila? Vybírejte s jistotou, že trasu z obchodu pod stromeček stihnete,“ říká Milan Šmíd. 

Obrázek ve větší kvalitě ke stažení

Táňa Lálová

PR specialistka

Sdílet na sítích