Můžeš se stát jedním z nás

7. prosince 2016

Aktuálně hledáme posily do týmů konzultantů, PPC specialistů, markeťáků a produkťáků.


Grilovani na terase

O nás

Sledujeme poslední trendy v online marketingu a používáme nejnovější technologie. Pomáháme našim klientům růst a vítáme nové nápady.

Neformální a otevřená atmosféra na pracovišti je u nás základ a máme smysl pro humor.

U nás můžeš využít flexibilní pracovní dobu a home office. Přijít můžeš dokonce i se svým čtyřnohým mazlíčkem. A když se staneš součástí rodiny Seznam.cz, benefitů tě čeká ještě mnohem víc.

Koho hledáme

PPC specialisti a PPC konzultanti

Sklik je největší český reklamní systém. Máme spoustu klientů, o které se staráme a občas jim i spravujeme kampaně. Proto hledáme konzultanty Skliku a PPC specialisty.
PPC specialisti a PPC konzultanti

Jestli se rád učíš novým věcem a své znalosti dokážeš využít v praxi, můžeš zažít stejně rychlý kariérní postup jako Marek:

Marek, account manager

„Do Skliku jsem nastoupil před rokem a půl na pozici optimalizátora PPC kampaní, po necelém roce jsem dostal možnost posunout se na pozici konzultanta Skliku. Nyní pomáhám největším klientům s marketingovou strategií a využitím Skliku.“

Podívej se na výpis volných pozic v oblasti správy PPC reklamy na našich kariérních stránkách.

Síť webů, na kterých je umístěna reklama Sklik

Pracujeme na tom, aby reklama umístěná na internetu návštěvníky neobtěžovala, ale pro inzerenty Skliku a majitele webů byla co nejpřínosnější.

Hledáme někoho, kdo bude komunikovat s klienty a předávat jim tipy a doporučení. Do našich řad hledáme také graficky a kreativně zaměřené lidi.
Partnerska sit

Hlavní náplň své práce přibližuje Lukáš, který se stará o reklamní prostor Skliku už rok a čtvrt:

Lukas, key account manager Partnerske site

„Obsahová reklamní síť je pro řadu lidí z online marketingu stále velkou neznámou. Jsem rád, že můžu v rámci své práce ovlivňovat vzhled a umístění reklamních ploch a přispívat tak k jejímu rozvoji směrem, který považuji za správný.“

Produktová komunikace

Nemáme marketing jako takový, ale jde přes nás veškerá komunikace od Seznam.cz směrem ke klientům a zákazníkům. I Sklik potřebuje budovat brand, a proto hledáme posily.

Co je cílem oddělení produktové komunikace a jak to u nás funguje, přiblíží Robin, který je brand manažerem Skliku:

Robin, brand manager

„Seznam mě prostě baví, můžu dělat na rozdílných projektech. Limitem je pouze moje představivost a nápady.“

Podívej se na výpis volných pozic v oblasti marketingu na našich kariérních stránkách.

Produkty Skliku

Každý měsíc se snažíme vydat alespoň jednu novou funkci Skliku, chceme být ale rychlejší. Proto nám můžeš pomoci, aby PPCčkaři mohli s Sklikem pracovat rychleji a efektivněji.

Podívej se na výpis volných pozic z oblasti produktu Skliku na našich kariérních stránkách.
Petfriendly office
Pokud tě nezaujala žádná z uvedených pozic, mrkni na naše kariérní stránky, kde najdeš přehled všech volných pracovních míst po celé České republice.

Těšíme se na tebe

Za celý tým Skliku Karolína Buková

Sdílet na sítích