Registrace e-shopu snadno a rychle díky Zboží.cz

8. prosince 2016

Chceme internetovým obchodům usnadnit využívání Zboží.cz, proto jsme připravili dvě novinky, díky kterým rychle zvládnou nejen registraci, ale také se jednoduše zorientují v nabídce e-shopového řešení a v tom, které podporují jednotlivé funkce Zboží.cz.

Rychlá registrace obchodu

Zjednodušili a zrychlili jsme registraci obchodů do Zboží.cz. Tu je nyní možné provést prostřednictvím klientské zóny nebo e-shopového řešení. V obou případech pak obchod bude na Zboží.cz do dvou hodin.

Přehled e-shopových řešení

Začínajícím obchodům chceme poskytnout informace o subjektech, které nabízejí e-shopová řešení a zároveň umožňují těžit ze všech letos zavedených novinek. Ty obchodům pomohou využít možnosti Zboží.cz skutečně na maximum. Proto jsme připravili stránku, na které si obchody mohou vybrat e-shopové řešení, které jim s tím pomůže.

image

Obrázek ve větší kvalitě ke stažení.

Obě novinky tak mají za cíl usnadnit přístup a používání Zboží.cz. Pomohou nejen s registrací, ale i s následnou prezentací svého sortimentu. Pro více informací jak zařadit do seznamu další e-shopové řešení zbozi@firma.seznam.cz.

Milan

image
Sdílet na sítích