Jak cestovní kanceláři zvýšit proklik na webové stránky o 462%?

31. března 2017

Cestovní kancelář Delfín travel měla na Firmy.cz neplacený firemní profil od roku 2011. V srpnu 2016 společnost spustila Seznam Naplno.

V lednu roku 2017 jsme se s klientem dohodli na spuštění kampaně s cílením na celou ČR. Cílem bylo navýšit výkon z Firmy.cz a podpořit značky.

Spuštěním aukce a investováním v nejnavštěvovanější kategorii Cestovní kanceláře a agentury se firemní profil začal zobrazovat na hlavní straně Seznam.cz.

Aukci jsme nastavili tak, aby byl klientův firemní profil v nejnavštěvovanějších kategoriích a také se zobrazoval na nejhledanější klíčová slova (např. cestovní kanceláře, dovolená atd.) do 5. místa v okrese, kraji i ČR na Firmy.cz a Mapy.cz.

Přidali jsme všechny relevantní kategorie k profilu firmy. Nastavení celé kampaně včetně hlídání pozic firemního profilu zajišťuje v rámci bezplatné správy optimalizátor Firmy.cz.

Díky umístění na 1.–5. pozici v ČR se firma na vybraná klíčová slova zobrazuje i v garantovaných upoutávkách na první straně výpisu Seznam vyhledávání.

O celkových výsledcích se dočtete v nové případové studii.

Sdílet na sítích