Seznam Zprávy najdete nyní i v HbbTV aplikaci

Seznam.cz rozšiřuje nabídku pořadů, které je možné sledovat v aplikacích pro chytré telefony, tablety i televize. Večerní zprávy, Šťastné pondělí a Zvláštní vyšetřovaní jsou ode dneška dostupné v internetovém vysílání, tedy v HbbTV aplikaci Seznam.cz, stejně jako na Stream.cz a ve všech jeho aplikacích pro mobilní telefony i tablety.

Již od začátku jsme plánovali do internetového vysílaní pro chytré televize s podporou HbbTV technologie přidat další pořady z naší produkce. Zpravodajské a publicistické pořady, které vytváříme v naší redakci, do televize podle našeho názoru prostě patří. Začínáme s trojicí, která je mezi nejsledovanějšími a zároveň jde o formáty, které i v televizi budou dávat samy o sobě smysl. Našli jsme i jednoduchý a rychlý způsob, jak tyto pořady dostat také na Stream.cz a do všech jeho aplikací pro mobilní telefony a tablety. Denně si tak diváci mohou dopřát i zpravodajství ve svých oblíbených aplikacích,“ komentuje novinku Igor Kalaš, ředitel obsahu Seznam.cz.

image

Obrázek v plném rozlišení ke stažení zde.

V HbbTV aplikaci Seznam.cz, stejně jako na Stream.cz a ve všech jeho aplikacích, dnešním dnem přibývají tři dlaždice, pod kterými se skrývají pořady vytvářené redakcí Seznam Zpráv. Konkrétně jde o Večerní zprávy a o publicistické pořady Šťastné pondělí Jindřicha Šídla a Zvláštní vyšetřovaní dua Slonková – Kubík. Na všech platformách a službách poběží premiéry těchto pořadů zároveň. Výjimku pak představují živě vysílané Večerní zprávy, které budou na dalších platformách vysílány s několikaminutovým zpožděním. Jinými slovy, v chytrých televizích podporujících HbbTV poběží Šťastné pondělí a Zvláštní vyšetřování ve stejných časech, jako je jejich internetová premiéra, večerní zprávy pak s malým zpožděním. Diváci časy vysílání uvidí v TV programu od Seznam.cz. Všechny díly budou samozřejmě také k dohledání kdykoliv po premiérovém odvysílání v archivu na stránce Seznam Zpráv a u konkrétního pořadu na Stream.cz.

Připomeňme, že všechny další informace k HbbTV aplikaci najdete na https://www.seznam.cz/tv/hbbtv. Příznivci mobilních aplikací Stream.cz pak mohou také pro sledování vybraných pořadů Seznam Zpráv využít všechny vychytávky, které v aplikaci již používají. Mohou si například nastavit upozornění a notifikace na přidání nových dílů oblíbeného zpravodajského pořadu, případně stažení nových epizod do off-line módu v aplikacích pro mobilní telefony s operačními systémy iOS a Android.

image

Irena

Sdílet na sítích