Pouhý popis dnes nestačí. V TV programu Seznam.cz najdete nově videoukázky pořadů

10. července 2017

Snáze vyřešit věčné dilema, na co se dívat v televizi, pomůže lidem Seznam.cz. Do svého TV programu zařadil nově u vybraných pořadů videoupoutávky, podle nichž si může každý divák udělat jasnou představu, o čem daný snímek anebo seriál bude. 

„V dnešní době se lidé v případě filmů či seriálů už nerozhodují jen na základě popisu nebo fotografií. Jsou pro ně mnohem důležitější videoukázky, na jejichž základě si snáze udělají obrázek o tom, jak snímek vypadá, a zda chtějí strávit čas jeho sledováním. Naším cílem je nabídnout internetovým i televizním divákům podstatné informace na jednom místě,“ říká Veronika Prokopová, produktová manažerka, která má TV program v Seznam.cz na starosti.

Obrázek ve větší kvalitě ke stažení.

Videoupoutávky doplní dnes již běžnou fotogalerii a popis děje, které jsou součástí detailu každého pořadu v programu. To, že je možné se podívat také na trailer, se diváci dozvědí hned v přehledu z oranžové ikonky s nápisem video. Prozatím půjde o pořady na kanálech České televize, ve hře jsou však i další hráči na trhu. „O licencích aktuálně vyjednáváme s televizemi TV Nova, Prima TV a HBO, přičemž videoupoutávky by se zobrazovaly u pořadů na všech jejich kanálech. Postupně budou přibývat také další stanice,“ dodává Prokopová.

Obrázek ve větší kvalitě ke stažení.

Sdílet na sítích