Nejčtenější onlinový magazín Proženy.cz prošel redesignem a připravil inspirativní Vánoční speciál

21. listopadu 2017

Lifestylových webů zaměřených na ženy a dívky je na českém internetu nespočet. Mezi nejúspěšnější a nejčtenější se z dlouhodobého hlediska řadí online magazín Proženy.cz. Na společenský magazín plný informací z oblasti módy, receptů, kosmetiky, zdraví a životního stylu zavítá každý den přes 450 000 čtenářů. Dvě třetiny z toho jsou ženy. Měsíčně stránky přilákají kolem 2,8 milionu reálných uživatelů, kteří si dohromady zobrazí přes 30 000 000 stránek. Magazín nezahálí ani před svátky. Pro čtenáře si připravil nový redesign a Vánoční speciál, kde mohou čtenářky a čtenáři hledat inspiraci od 20. listopadu.

Vánoční speciál Proženy.cz od 20. listopadu nabízí celou řadu vlastních zajímavých článků.

„Témata spjatá s Vánocemi jsou velmi oblíbená. Čtenářky u nás hledají inspiraci, návody, recepty, a hlavně odreagování od běžných starostí. Rozhodli jsme se jim to co nejvíce zpříjemnit, proto u nás najdou vše na jednom místě v sekci Vánoční speciál,“ říká Monika Binarová, šéfredaktorka Lifestyle Seznam.cz.

Redakce Proženy.cz pro čtenářky připravila např. recepty na adventní perníkový kalendář, různé druhy cukroví, vánoční štolu či variace bramborového salátu. Radovat se budou i nadšenci do tvoření, kteří se mohou inspirovat při výrobě vánočních dekorací, adventního věnce, kalendáře pro děti nebo si podle vyzkoušených návrhů mohou vlastnoručně vyrobit dárky pro své blízké. Ostatní zde najdou tipy na dárky pro celou rodinu v různých cenových kategoriích, celou řadu zábavných článků, horoskopů nebo pár praktických rad, jak efektivně a rychle zvládnout předvánoční stres i úklid.

image

Obrázek v tiskové kvalitě

Sdílet na sítích