Proženy.cz vyhlásily foto soutěž o NEJ psa. Hlasy v soutěži pomohou psům bez domova

Hana Holubová 11. dubna 2024

Vítězí fotka mazlíčka s největším počtem hlasů a každý z nich přinese granule do misky pejskům v nouzi.

Právě teď se můžete přihlásit s jednou vybranou fotkou vašeho psího miláčka, případně pejska v útulku, který si zaslouží pozornost, do foto soutěže a vyhrát zajímavé ceny. Každý hlas pro vašeho pejska navíc přinese granule do misky opuštěným pejskům díky Nadačnímu fondu Psí naděje. Hlasovat můžete každý den, takže nezapomeňte soutěž, která běží na webu Proženy.cz, navštěvovat denně.

Soutěž probíhá ve dvou fázích. Od 9.4. do 19.4. 2024 se do ní můžete přihlásit. A od 19.4. do 30.4. se pak hlasuje.

Podrobná pravidla soutěže naleznete zde.

Pokud pejska nemáte, ale víte o někom, kdo ho má, pošlete mu odkaz na tento článek.

Várování: Prohlížení soutěžních snímků může přinést radost a úsměv na tváři. Také je velká pravděpodobnost, že pokud pejska nemáte, budete to chtít změnit.

Zlatá Packa není pouze o mazlíčcích, ale také o sdílení radosti, podpory a pomoci těm, kteří to potřebují.

Kam poputuje pomoc v podobě psích granulí?

Nadační fond Psí naděje vznikl v září 2011 v Praze a jeho hlavním cílem je pomáhat opuštěným nebo týraným psům, stejně jako podporovat psí domovy, útulky a osoby z řad soukromých ochránců zvířat, kterým není lhostejný osud našich nejlepších čtyřnohých přátel. Fond je přísně neziskový, všichni členové fondu se pomoci psům věnují ve svém volném čase a bez nároku na honorář. Veškeré finance, které fond svými aktivitami získá, jsou použity jen a jen na pomoc opuštěným a týraným psům, respektive na charitativní účely. Webová stránka fondu Psí naděje funguje také jako platforma pro nejrůznější sbírky na financování projektů na záchranu opuštěných zvířat, sbírky na péči o týrané pejsky, či pomoc při zajišťování dočasných domovů nebo veterinární péče.

Významným projektem fondu je Pesweb (www.pesweb.cz), kde se sdružuje databáze útulků a psů k adopci po celé České republice. Web funguje také jako poradna pro páníčky, čerpání zajímavostí a informování o různých akcích spojených se psy.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích