Denní seriál Kadeřnictví slaví úspěch s téměř dvěma miliony zhlédnutí a úvodní písní od skupiny Lucie

Hana Holubová 4. června 2018

Hvězdně obsazená komediální série Kadeřnictví na Stream.cz má téměř dva miliony zhlédnutí. Data Seznam.cz Vyhledávání navíc zaznamenala tisíce dotazů na spojení seriálu Kadeřnictví s brandem Stream.cz. Unikátní denní formát pořadu, na který diváci doteď nebyli v českém internetovém prostředí zvyklí, oslovil dle očekávání převážně ženské publikum. Úvodní písní k seriálu se navíc stal singl populární skupiny Lucie Takhle tě mám rád, který je zároveň první písní z nové desky, jež kapela vydává po šestnácti letech.

Příběhy hlavních hrdinek, které ztvárňují herečky Jana Krausová, Patricie Solaříková, Nela Boudová, Veronika Gajerová, Jana Bernášková či Natálie Holíková, běží od 14. května na Stream.cz. Jednotlivé díly nepřesáhnou stopáží šest minut.

Za novinkou stojí šéf hrané tvorby Daniel Strejc, který přizval ke spolupráci tým tvůrců pod vedením scenáristy Rudolfa Merknera (Vyprávěj, Bobule, Rafťáci) a režiséra Bisera Arichteva (První republika, Vyprávěj).

V rámci partnerství společnosti Seznam.cz a skupiny Lucie se stala titulní písní seriálu novinka kapely s názvem Takhle tě mám rád, ke které vzniklo i speciální promo video.

„Seriál Kadeřnictví nepředstavuje jen seriálovou novinku pro Stream.cz, ale jedná se i o zcela nový internetový formát. Seznam je jedním z prvních poskytovatelů zábavy v Evropě, který se odhodlal vyzkoušet archetyp dominantně ženského denního seriálu právě v onlinu. Zatím jsou tyto formáty a seriály doménou klasických lineárních televizí. Díky prostředí, ve kterém se tyto krátké a úderné příběhy odehrávají, a díky kreativnímu nastavení, je možné v něm přirozeně odprezentovat široké portfolio partnerů. Ti se do seriálu mohou dostat v několika úrovních (product placement, aktivní PP, sponzor pořadu, injektáž apod.) a to velmi rychle po vzájemné dohodě,“ říká Daniel Strejc, šéf hrané tvorby Stream.cz.

Kadeřnictví můžou diváci sledovat zde.

Hana Holubová

PR specialista

Sdílet na sítích