Stánek Seznam.cz opět na veletrhu Reshoper

I v letošním roce jsme se rozhodli být jedním z hlavních partnerů e-commerce veletrhu Reshoper (loni Ecommerce Expo). Obdobně jako v loňském roce bude na našem stánku probíhat Minikonference. Tu jsme rozdělili zaměřením pro ty, kteří s businessem teprve začínají a na ty, kteří už zkušenosti mají a hodily by se jim užitečné tipy. Celým dnem provede Filip Horký ze Seznam Zpráv.

KDY: 29. ledna 2019 od 8.00 do 18.00 hod. | KDE: Praha, PVA Letňany – hala 4

Ještě nevyužíváte službu Zboží.cz a chcete se věnovat e-commerce? Chcete více zákazníků nebo objednávek? S Sklikem to není žádný problém. Jak vypadá správně zpracovaná grafika, která je základem každé úspěšné kampaně?

Se vším vám poradíme v rámci Minikonference Seznamu. Přednášky zaměříme na úplné začátečníky aneb must have, co by vám nemělo chybět, i pokročilé, aby si v nich každý našel to své. Budeme rádi, když si naše přednášky přidáte předem do kalendáře. Program startujeme v 10 hodin a pro ty z vás, kteří si rádi přispíte nebo vás dopoledne ještě čekají pracovní povinnosti ho zopakujeme i odpoledne.

Věnovat se budeme především e-commercově zaměřeným službám, jako jsou Sklik či Zboží.cz, ale zabrousíme i k Seznamu naplno a výkonnostní kreativě. Kromě prezentujících budou na stánku celý den k dispozici naši konzultanti, kteří vám poskytnou poradenství přímo na místě.

Stáhnout program

A na koho se můžete těšit?

Nenechte si to ujít a přijďte se s námi potkat. Stačí se bezplatně registrovat na stránkách Reshoper a dorazit.

Získat vstupenku

Čeká vás více než 120 vystavovatelů. Ať už potřebujete posílit marketing či navrhnout nový skladový systém, na Reshoperu 2019 najdete toho správného partnera pro růst svého e-shopu. Více informací najdete na webu Reshoper.

A aby to nebylo jen výukové, přijďte na stánek Seznamu jen tak relaxovat, dobít baterky, občerstvit se nebo s námi pokecat.

Budeme tam pro vás.

Tým Seznam.cz

Sdílet na sítích