Proženy.cz a About You zahájí jaro ve velkém stylu. Nákupní jízda nabídne 25% slevu i na zlevněné zboží

Aneta Kapuciánová 19. března 2019

Nejčtenější ženský online magazín Proženy.cz a internetový prodejce oblečení a módních doplňků About You spojily síly a od 22. do 31. března připravily akci pro všechny fanoušky módy nazvanou Nákupní jízda Proženy.cz a About You. V posledním březnovém týdnu tak získají zákazníci slevu 25 % na nákup na tomto módním e-shopu a následně mnoho dalších speciálních nabídek s extra slevami.

Oblečení, boty i doplňky budou moct čtenářky a čtenáři Proženy.cz nakupovat pomocí speciálního promokódu, se kterým získají slevu 25 %, a to i na již zlevněné zboží.

 „Naše čtenářky a čtenáři jsou s námi online, a proto jsme se jim rozhodli příchod jara zpříjemnit nákupy z pohodlí kteréhokoli místa, na kterém nás zrovna čtou. Nebudou je čekat nekonečné fronty ani u kabinek, ani u pokladen. Když budou chtít, mohou si vyměnit rovnou celý šatník za pár minut, a to i díky speciálním článkům na našem webu, kde naleznou módní tipy, jarní trendy a inspiraci,“ říká Monika Binarová, šéfredaktorka Lifestyle Seznam.cz.

„Jsme opravdu rádi, že zrovna my můžeme být první, kteří ve spolupráci s Proženy.cz zrealizují v České republice online nákupní akci takového rozsahu. Zákazníci si mohou užít náš široký sortiment, který čítá přes 70 000 produktů od více než 500 značek, a nakupovat zcela bez rizika s bezplatným dodáním a vrácením zboží do 100 dnů. Jinými slovy, mohou nakupovat dle libosti, vše si zkusit v pohodlí domova a v případě, že jim nebude něco sedět či slušet, mohou celou objednávku zdarma vrátit,” popisuje Tarek Müller, spoluzakladatel a výkonný ředitel About You. 

Aneta Kapuciánová

PR manažerka a tisková mluvčí

Sdílet na sítích