Seznam naplno – novinky za první čtvrtletí letošního roku

29. dubna 2019

Více prokliků z hlavní strany Seznam.cz, více prostoru pro vaši firmu v upoutávkách ve vyhledávání, a to vše společně s propojením na sociální sítě. V článku níže se dozvíte, co všechno můžete nově získat se Seznamem naplno.

Nabídky a události na hlavní stránce Seznam.cz

Nabídky a události se staly velmi oblíbeným prvkem firemních profilů a to jak ze strany klientů, tak ze strany uživatelů. V průběhu roku 2018 jsme nabídky postupně distribuovali na Mapy.cz, firemní karty a firemní detaily ve vyhledávání. Od 27. 2. zobrazujeme nabídky a události nově i v boxíku Firmy.cz na hlavní stránce Seznamu.

Zobrazujeme pouze nabídky s nejvyšší prioritou. Celkový objem impresí ovlivňuje výše denní investice na Firmy.cz.

Již nyní víme, že z nabídek zobrazených v boxíku na hlavní stránce, můžete získat průměrně dvakrát více prokliků než ti, kteří ve firemním profilu nabídku či událost nemají a zobrazujeme tak jejich pobočku. Z čísel je tedy zřejmé, že Nabídky a události přináší výrazně lepší výkon kampaně.

Seznam naplno – nová podoba upoutávek

Více prostoru v upoutávkách získají klienti Seznamu naplno díky nové podobě upoutávky ve vyhledávání. Logo se přesunulo doprava, placené profily získaly větší vizitku než neplacené profily a štítek nabídky se přesunul vedle názvu firmy.

V mapě, kterou zobrazujeme nad výsledky, se nově zobrazují stejné ikony jako na Mapy.cz včetně vlastních ikon klientů (favicon). Mapu nad výsledky zobrazujeme jen u lokálních oborů, nebo pokud dotaz obsahuje lokalitu. Pro ostatní hledání je mapa zmenšená.

Od nasazení změn sledujeme 20% nárůst prokliků na upoutávku. Změna podoby upoutávky přináší klientům větší výkon.

Seznam naplno – odkaz na sociální sítě

Nově můžete svůj profil Seznam Naplno provázat s prezentacemi na sociálních sítích. Umístit do detailu můžete odkazy až na šest aktuálně určených sociálních sítí: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Linkedin a Pinterest.  Sociální sítě lze přidat prostřednictvím adminu Firmy.cz, v editaci profilu.

Detail profilu na Firmy.cz:

Administrace Firmy.cz:

Tým Firmy.cz

Sdílet na sítích