Připomeňte si s námi letošní novinky na Firmy.cz

Během roku jsme pro vás připravili na Firmách spoustu novinek a vylepšení. Vybrali jsme ty nejzajímavější, které by vám neměly uniknout. O nových funkcích, které chystáme pro příští rok, vás budeme informovat.

Vylepšené recenze

Před časem jsme pro vás upravili možnosti recenzí některých oborů. U restaurací a ubytování teď mají vaši zákazníci možnost rozšířit své hodnocení o další zážitky, které jsou pro ně při výběru důležité. Pokud provozujete restauraci, vaši hosté mohou nyní ohodnotit svou spokojenost s jídlem, obsluhou, prostředím, a cenou, a to pomocí smajlíků.

S vylepšeným hodnocením se můžete setkat také u ubytování, kde lidé hodnotí lokalitu, služby a vybavení, čistotu a cenu. V obou případech samozřejmě nechybí celkové hodnocení hvězdiček.

Od loňského roku zákazníci na Firmy.cz napsali přes půl milionu nových recenzí, což nás velmi těší. Recenze jsou totiž nedílnou součástí každého podnikání a mají velký vliv i na finální rozhodnutí lidí.

Inzerujte dlouhodobě s řadou výhod

Věděli jste, že kampaně na Firmách si kromě pravidelného dobíjení kreditu můžete také dlouhodobě předplatit na celý rok? Do letošního roku jsme pro vás měli dvě varianty předplatného s exkluzivními výhodami.

Předplatné jste mohli zakoupit na celý rok pro tarif Získávej na 40 Kč na den s finančním bonusem 1 168 Kč nebo pro tarif Profituj za 80 Kč na den s finančním bonusem 3 796 Kč. Bonusy odpovídají téměř měsíční inzerci zdarma.

 K tarifu Profituj dostanete od nás i bonus, a to výrobu profesionálního brandingu, který váš firemní profil ještě více vyšperkuje. Díky dlouhodobé inzerci zůstáváte i dlouhodobě v povědomí, takže si vás lidé mnohem lépe zapamatují.

Letos jsme zavedli úplnou novinku, kterou je Roční tarif na míru. Hlavní výhodou je individuální nastavení výše ročního předplatného, ke kterému od nás získáte finanční bonus 13 % (od denní investice min 100 Kč) nebo 15 % (od denní investice 160 Kč). Bonus se počítá z vaší denní investice.  K ročnímu tarifu na mírů získáte kromě finančního bonusu také všechny další výhody ročního tarifu.

Setkávání s klienty Firmy.cz je pro nás inspirací

Rádi se o vás staráme, a ještě radši se s vámi setkáváme. Během října jsme pro vás připravili hned dvě akce, kde jsme spolu mohli probrat nejen vaše podnikání. První událostí byl online workshop s naším konzultantem a specialistkou. Ti si připravili program pro klienty z Moravy.

Druhá akce se konala v Praze, kde se potkali osobně naši konzultanti se svými klienty na snídani. Na obou akcích jsme s klienty diskutovali, v čem jsou Firmy.cz při podnikání užitečné. A pro úspěch chystáme v příštím roce opět několik setkání. Pokud byste měli zájem se akcí zúčastnit, tak nám o tom dejte vědět.

Zkvalitňujeme zákaznickou péči na Firmy.cz

Pokud jste od října navyšovali kampaně tak, že jste se posunuli mezi našimi tarify, přijde vám e-mail s doporučením na vylepšení vašeho profilu. Do konce října jsme odeslali přes 500 doporučení.

Díky doplnění profilu získáte výkonnější kampaně za stále stejnou cenu. V mailingu totiž upozorňujeme na prvky, které nevyužíváte naplno, přitom vám můžou přinést vyšší výkon. Stačí si kvalitně vyplnit profil. Jak takové tipy vypadají, vidíte na obrázku dole.

Na Firmách nezahálíme a už pro vás připravujeme další novinky, aby pro vás služba byla stále kvalitnější. A už teď se těšíme, až vám je představíme.

Za Firmy.cz Lucie Masariková

Sdílet na sítích