Objevte výhody tarifu Profituj

2. května 2023

Buďte na internetu vidět a nabídněte své služby co největšímu počtu zákazníků. Jak na to? Pomůže vám tarif Profituj od Firmy.cz. Ten váš firemní profil vylepší o další poutavé prvky a umožní vám se prezentovat na hlavní stránce Seznam.cz.

Díky investici do nejvyššího tarifu oslovíte až 104× více zákazníků než s běžným profilem. Vaše firma se bude zobrazovat na klíčových místech českého internetu. Na Mapy.cz dokonce s možností vlastní ikony v bodě zájmu.

S tarifem Profituj budete mít neomezené množství relevantních kategorií a také možnost vložit videoprezentaci a až 5 odkazů na vaše stránky. Označení „Ověřená firma“ navíc zvýší důvěryhodnost vašeho profilu a pomůže vám oslovit více zákazníků.

S maximálním počtem nabídek a perfektním brandingem získáte na profesionalitě a zvýšíte povědomí o vaší značce. Tarif Profituj vám navíc umožní vybrat a zobrazit jednu recenzi na prvním místě, takže si můžete být jisti, že vaši potenciální zákazníci uvidí, jak jsou vaše služby a produkty skvělé.

Jednotlivé prvky profilu osloví více potenciálních zákazníků v ekosystému Seznamu. Nedávejte náskok konkurenci nesprávně nebo neúplně nastavenou kampaní. Buďte o krok napřed a posuňte svůj firemní profil na vyšší úroveň.

Za Firmy.cz Miroslava Pospíšilová

Sdílet na sítích