Podnikáte v segmentu ubytování? Nechte svůj business zazářit na Seznamu

Eva Libichová 5. srpna 2021

Díky Firmy.cz a Seznam Naplno si i koronou zasažený segment ubytování může pomoct k lepším výsledkům a vyšší obsazenosti v hlavní sezoně. Jak na to? Přinášíme praktické tipy i exkluzivní informace o tom, jak se segmentu daří.

3 tipy, jak můžete jako ubytovací zařízení dosáhnout na více rezervací

Po těžkém období, kdy byly ubytovací zařízení kvůli vládním epidemiologickým nařízením zavřená, nastává příležitost, jak opět oslovit zákazníky a nalákat je na pobyt. Jak vám  mohou Firmy.cz a Seznam Naplno pomoci? 

Naprostým základem je mít správně vyplněný profil na Firmy.cz. Ten zobrazujeme i ve výsledcích vyhledávání na Mapy.cz nebo ve Vyhledávání od Seznamu. Další benefity získáte využitím některého z tarifů Seznam Naplno.

  1. Akční tlačítko zkrátí cestu klientů k rezervaci u vás

Díky Seznam Naplno máte možnost využít tlačítko, které může odvádět na váš rezervační systém a můžete si ho sami natextovat, např. zjistit cenu a dostupnost nebo prohlédnout si pokoje. Tohle tlačítko zobrazujeme nejen ve výpisu Firem ale i  ve firemní kartě ve výsledcích Vyhledávání. Nejlépe Akční tlačítko funguje s tarifem Profituj. 

  1. Zaujměte ještě více na Mapy.cz

Mapy.cz měsíčně využije 3,3 milionu reálných uživatelů. Tyhle uživatele můžete oslovit na desktopu i v mobilní aplikaci – využijte ikonu vaši firmy a tím se ještě více můžete odlišit od konkurence a zaujmout nové zákazníky. Oslovíte tak nejenom lidi, kteří už aktivně hledají ubytování, ale i ty kteří teprve začínají plánovat výlet nebo dovolenou. 

  1. Odlište se od konkurence a nalákejte na speciální nabídku

Jste ochotni nabídnout slevu na ubytování nebo na doplňkové služby? Nabízíte to, co konkurence ne nebo máte nějaké časově omezená zvýhodnění? Nenechávejte si to pro sebe. Využijte možnost přidat do svého profilu Nabídky a události.

Těchto rad využil Hotel Kortus a spolu s agenturou Core1 se jim tak povedlo navýšit obsazenost hotelu při 75násobním návratu investic. Inspirujte se jejich přístupem.

Jak se daří segmentu ubytování na Firmy.cz

„Češi čím dál častěji tráví letní dovolenou v tuzemsku. Na Seznamu roste poptávka po ubytování v chatách a chalupách, penzionech i kempech. Vybírat lze z několika tisíc ubytovacích zařízení, které mají na Seznamu firemní profil. S výběrem pak může pomoct hodnocení firmy, pokročilé filtrování, ověření dostupnosti a další možnosti. Většinu ubytování pak lze jednoduše rezervovat,“ říká Tomáš Anděl, Manažer týmu Firmy.cz.

Sdílet na sítích