8 novinek na Firmách, které jsme pro vás nedávno zavedli 

Pro rychlejší orientaci si shrneme hned v úvodu, jak jsme v poslední době vylepšili Firmy. V dalších odstavcích se dozvíte, jak vám mohou být novinky užitečné. 

  • Propojení Volných míst s firemními profily
  • Řazení a topování recenzí
  • Trendy dotazy
  • Interaktivní mapa na firmách
  • Statistiky Služeb firem
  • Automatizace firemních údajů
  • Klientské snídaně
  • Spuštění Služby firem (téma posledního článku)

Nejvýznamnější zprávou v této souvislosti je oživení webu Volná místa. Pracovní nabídky teď můžete najít ve firemních profilech stejně jako nabídky z Sauto, Sreality či Zboží. Na Firmy.cz se propíšou vaše inzeráty z Volných míst podle aktuálnosti s možností zobrazení náhledu až 3 inzerátů. Ty si můžete na webu Volná místa nahrát buď ručně, nebo si nastavit automatické stahování z vašich stránek. 

Dalším užitečným vylepšením je možnost řazení a topování recenzí v detailu firmy. Recenze můžete řadit od nejnovějšího, nejlepšího či nejhoršího hodnocení. Klienti využívající tarif Profituj si pak mohou vybrat recenzi, která se bude zobrazovat na prvním místě mezi hodnoceními. Nově můžete vkládat i fotky k recenzím. 

Na hlavní stránce Firmy.cz najdete hned pod boxíkem Služby firem každý týden obměněné trendy dotazy. Jedná se o kategorie, které byly ve stejném období loňského roku mezi nejhledanějšími. Zobrazené firmy jsou tak pro dané období relevantní.

V druhé polovině prosince například propagujeme kategorie související s oslavami svátků a konce roku nebo s trávením volného času na horách.

Hojně využívaným prvkem se stala interaktivní mapa s firemními výsledky. Poté, co jsme tento prvek nasadili, vzrostl počet interakcí uživatelů o 23,9 %. Kromě standardních firemních výsledků ve fulltextu na Seznamu (i na Firmy.cz) se pomocí přiblížení či oddálení mapy mění seznam zobrazených firem.

Začátkem podzimu jsme testovali vzhled Služeb firem v boxíku na hlavní straně Seznamu a už v rámci testování  jsou k dispozici statistiky. Najdete je v adminu Firmy.cz.

Napojili jsme další klienty k automatické aktualizaci údajů poboček na Mapách i Firmách. Data se k nám tedy propisují v reálném čase, takže už nemusíte upravovat údaje u každé pobočky zvlášť např. otevírací dobu. Pokud tedy spravujete více poboček, chcete si usnadnit práci a zároveň mít jistotu, že uživatelé vždy uvidí aktuální informace o vaší firmě na Seznamu, stačí nám poslat feed. Vytvoření i nasazení je jednoduché – více informací o feedech

Na pražské centrále proběhla během podzimu Klientská snídaně, kde se potkali naši konzultanti z Firmy.cz se svými klienty. Během těchto společně strávených hodin jsme vysvětlili, v čem jsou Firmy při podnikání užitečné. Účastníci dostali malý dárek, který mohou využít ke své  propagaci. V příštím roce chystáme několik dalších setkání. Pokud byste měli zájem zúčastnit se, dejte nám vědět.

O Službách firem a veškerých změnách, které na službě nastaly, jsme vás informovali už v našem posledním článku.

Děkujeme všem za spolupráci a přejeme pohodové prožití svátků.

Sdílet na sítích