Spouštíme novou webovou stránku Seznam spolupráce

8. července 2019

Certifikované agentury Skliku, ověřené agentury a freelanceři Skliku a Zboží.cz i oborové řešení Zboží.cz jsou nyní přehledně uvedeny na jednom místě – spoluprace.seznam.cz. Na tomto webu najdete kompletní seznam všech našich spoluprací v rámci Skliku a Zboží.cz, informace o jednotlivých oceněních i výhody a pravidla pro ty, kteří by s námi chtěli navázat spolupráci.

Certifikované agentury Skliku patří k našim nejbližším partnerům. Tyto agentury splňují přísně nastavené kvantitativní i kvalitativní podmínky a dále se vzdělávají ve správě kampaní. Agentury certifikací získávají mj. přístup k podrobným analýzám a testování nových funkcí. Mohou také využívat osobních setkání s konzultanty nebo účasti na konferencích pořádaných Seznamem.

Ověřené agentury, které nosí ocenění za práci v Skliku nebo se Zboží.cz, jsou zárukou transparentního přístupu k online marketingovým kampaním.

Doporučení Zboží.cz získávají e-shopová řešení, která umožňují internetovým obchodům efektivní nastavení Zboží.cz. Hlavní výhodou Doporučení je přímý kontakt na odborného konzultanta. Ten pak e-shopová řešení dopředu informuje o novinkách a pomáhá je tak implementovat.

Těšíme se na případnou spolupráci.

Sdílet na sítích