Jak připravit kampaň na Vánoce na poslední chvíli

22. listopadu 2019

Vánoční sezóna je v plném proudu, proto jsme pro vás připravili krátký soupis nejdůležitějších věcí, které doporučujeme v tomto období neopomenout, a zároveň je rychle napravíte.

Finanční limit a kredit

Jako je tomu každý rok, od září začínají zákazníci hledat a vybírat vánoční dárky pro své blízké. Aby se nestalo, že po vyčerpání finančního limitu se vaše položky přestanou na Zboží.cz zobrazovat, doporučujeme zkontrolovat výši finančního limitu v administraci Zboží.cz. Zároveň doporučujeme zkontrolovat, zda máte dostatečný kredit, případně navýšit dobíjenou částku.

Doručení do Vánoc

Zákazníkům dáte snadno vědět, že svou zásilku zvládnete doručit ještě před Štědrým dnem. Stačí si v administraci Zboží.cz nastavit informace o nejzazším termínu objednání společně s podmínkou, která se k termínu vztahuje. Jak nastavit informace o doručení do Vánoc zjistíte v našem videonávodu.

Aukce

Abyste zajistili lepší viditelnost svých položek na Zboží.cz, doporučujeme nastavit na položky aukční prokliky. Položky se zobrazí na vyšších místech ve výsledcích hledání. Bude tak větší pravděpodobnost, že zákazník uvidí vaši nabídku. Aukční prokliky můžete jednoduše nastavit v administraci Zboží.cz podle našeho videonávodu.

V případě, že budete chtít s nastavením pomoci, neváhejte se na nás obrátit na zbozi@firma.seznam.cz

Za tým Zboží.cz Kateřina Nejedlá

Sdílet na sítích